Fortuna u petoj kući

Fortuna u petoj kući Fortuna u petoj kući natalne karte (Pars Fortuna u petoj kući) često ukazuje na postojanje snažnog potencijala za ostvarenje veće sreće i uspeha u ljubavi (naravno, u zavisnosti i od drugih relevantnih pokazatelja u natalnom horoskopu odnosno u natalnoj karti). Naglašena je sposobnost postizanja harmoničnog slaganja u ljubavi što neretko doprinosi vođenju vrlo kvalitetnog ljubavnog života. Ljubav poseduje moć da i brojne druge stvari u životu učini još lepšim. Ljubav inspiriše i često predstavlja pravu pokretačku snagu u životu.

Ovako pozicionirana Fortuna daje snažne indicije za mogućnosti ostvarenja velike sreće sa potomstvom (ali opet u zavisnosti i od drugih pokazatelja u natalnoj karti). Može biti prisutno veliko zadovoljstvo i velika radost postignutim životnim uspesima dece.

Fortuna u petoj kući pokazatelj je i izraženog kreativnog dara. Svoju kreativnost ova ličnost može upotrebiti u različite svrhe, kako za ostvarenje veće lične satisfakcije odnosno većeg ličnog zadovoljstva zbog ispoljavanja svoje kreativnosti tako i za ostvarenje neke praktične koristi.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima