Podznak Lav

Podznak Lav ukazuje na osobe kojima je veoma bitan ponos kao i utisak koji ostavljaju na druge ljude. Trude se da se predstave u najboljem svetlu i umeju da budu ponosni na svoje vrline kao i na svoje realne uspehe i to naročito na one svoje uspehe koje su ostvarili bez preterane tuđe pomoći. Vole da budu istovremeno uzor i autoritet drugima i često su radi da prihvate ulogu lidera. Podznak Lav ukazuje na osobe koje su u mnogim situacijama cenjene i poštovane čak i od svojih neistomišljenika. Često ih krasi velikodušnost. Samouverenost im može biti od koristi neretko u tom smislu što mogu ostavljati utisak osoba koje i drugima ulivaju sigurnost. Poželjno je da u međuljudskim odnosima nastoje na izbegavanju preterane teatralnosti kao i preterane dominacije nad drugima.

U ljubavi uglavnom nastoje na nesputanom ispoljavanju snažnih osećanja.

Iako se olako pretpostavlja za osobe sa podznakom u Lavu da su uobražene i previše gorde to ipak često nije tako u praksi a to bolje mogu primetiti one osobe sa kojima provode više vremena i koje su im bliskije. Podznak Lav ukazuje na osobe koje umeju da cene mnoge svoje kvalitete i sposobnosti i koje umeju da istaknu svoje vrline i uspehe kao i da nekim svojim postupcima impresioniraju druge ali najčešće nisu osobe koje su suviše uobražene niti preterani hvalisavci "bez pokrića" već su to često ambiciozne osobe, spremne na rad i angažovanje radi postizanja dobre satisfakcije.
Podznak Lav

Zbog snažnog osećaja ponosa ove osobe ponekad nisu spremne da budu dovoljno disciplinovane ili da se u dovoljnoj meri i u skladu sa situacijom prilagode nekim moćnijim autoritetima.

Podznak Lav dodatno ukazuje i na osobe koje su u mnogim situacijama, naročito na poslovnom planu, spremne da na neki način inspirišu i druge ljude da se u većoj meri posvete ostvarenju zajedničkih i ličnih ciljeva.

Osobama kojima je podznak Lav, Sunce može imati neuobičajeno značajan uticaj u ličnom horoskopu.

Autor: Olivera Petković

Pročitajte:
Podznak Ovan
Podznak Bik
Podznak Blizanci
Podznak Rak
Podznak Lav
Podznak Devica
Podznak Vaga
Podznak Škorpija
Podznak Strelac
Podznak Jarac
Podznak Vodolija
Podznak Ribe


ISKORISTI ČUDESNU MOĆ ASTROLOGIJE
VEĆ SADA!

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.