Bik i Škorpija (Škorpija i Bik) - Slaganje horoskopskih znakova

Bik i Škorpija

Astro kombinacija Bik i Škorpija daje indicije za ostvarenje dobre kompatibilnosti u ljubavi tako da ovaj ljubavni par neretko poseduje naglašen potencijal za postizanje dobrog sklada na svim nivoima međusobnog slaganja u ljubavnoj vezi, naročito ukoliko su aspekti Venere i Marsa međusobno harmonično pozicionirani. Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi može biti naglašena snažna obostrana težnja za ostvarenjem stabilne i čvrste međusobne povezanosti što doprinosi lakšem usklađivanju zajedničkih emotivnih želja i potreba. Kod kombinacije Škorpija i Bik može biti prisutna ogromna količina strasti i pozitivnih emocija jer oba horoskopska znaka u ljubavi često pokreće strastvenost, romantika i otvoreno i bezrezervno predavanje čulnoj strani ljubavi tako da se može reći da su zajedno u potpunosti opčinjeni ljubavlju.

Biku u ljubavnoj vezi jako značajno mesto zauzimaju fizički kontakti i težnja za dostizanjem emotivne sigurnosti tako da Škorpija koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može u potpunosti odgovarati potrebama Bika. Takođe, bitan segment dobrog slaganja može predstavljati i činjenica da Škorpija nastoji da u životu bude realna i može se dobro uklopiti sa Bikom koji se takođe najbolje snalazi sa zemaljskim i realnim stvarima. Ovaj ljubavni par često voli da podjednako uživa kako u toplini porodičnog doma tako i u posmatranju zalaska Sunca.

Međutim, kod kombinacije Bik i Škorpija u ljubavi može često dolaziti do javljanja raznih nesuglasica i neslaganja neretko usled javljanja utiska kod Škorpije da je ljubavni odnos počeo da liči na neku vrstu navike tj kada Škorpija oseća da joj u ljubavnoj vezi nedostaju ljubavne igre i veća sugestivnost od Bika tako da lako može doći do tačke kada ljubavna čarolija iščezava. S druge strane Biku može smetati Škorpijina težnja za većom tajnovitošću i određenom manipulativnošću jer Bik u ljubavi kod voljene osobe voli otvorenost i jasnost u iskazivanju osećanja i stavova.

Do javljanja krupnijih problema može doći i usled Škorpijinog agresivnijeg pristupa jer Bik u ljubavi uglavnom snažno nastoji da kod voljene osobe probudi nežnost jer i on sam često može biti i previše suptilan. Osim toga do javljanja nesporazuma i problema može lakše dolaziti i ukoliko Bik stekne utisak da Škorpija želi da se u nekim situacijama previše prilagođava i da se služi raznim skrivenim igrama i insinuacijama.

U zavisnosti od prirode relevantnih aspekata u ličnim horoskopima tj od toga da li su aspekti u ličnim horoskopima osoba povoljni ili ne, u ogromnoj meri zavisi i kvalitet i dugotrajnost ove ljubavne veze.

Autor: Olivera PetkovićPročitajte: Slaganje horoskopskih znakova u ljubavi

IZRADA I TUMAČENJE NATALNOG HOROSKOPA

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.