Bik i Vaga (Vaga i Bik) - Slaganje horoskopskih znakova

Bik i Vaga

Bik i Vaga je kombinacija horoskopskih znakova gde parovi češće mogu ostvariti ljubavnu vezu spontano nego isplanirano. Emocije mogu biti čak i neuobičajeno snažne pa ukoliko između dve osobe sa ovom kombinacijom horoskopskih znakova nastane obostrana privačnost tj privučenost izgledom, životnim stavovima itd, poznanstvo često može lako i brzo prerasti u ljubavnu vezu.

Ljubavna kombinacija Bik i Vaga u astrologiji otkriva mogućnost za postepeno usaglašavanje ovih dvaju priroda jer bez obzira na njihovog zajedničkog vladaoca - Veneru ovaj astro spoj može naići na brojne blokade i neslaganja ukoliko ne nauči da prevaziđe nestrpljivost i ukoliko ne pronađe adekvatan način za bolje međusobno prilagođavanje.

Do krupnijih neslaganja može lakše dolaziti usled veće nestrpljivosti kod Bika u pogledu očekivanja koja može imati povodom brzine razvoja ljubavne veze pa tako može ostaviti pogrešan utisak na Vagu na početku ljubavne veze jer za razliku od Vage, Bik može imati neka velika očekivanja i snažniju potrebu za otkrivanjem svih želja na samom početku ljubavne veze. Nasuprot tome Vaga može imati neke suptilnije želje i neće osećati preteranu potrebu da otkrije baš sve o sebi odmah na početku ljubavne veze tako da može ostaviti utisak da je previše zatvorena za Bikov ukus. Nakon prevazilaženja ovakvih stvari veoma često može doći do prave eksplozije osećanja i do razvoja vrlo strastvenog ljubavnog odnosa jer će se za to pobrinuti njihov zajednički vladalac Venera. Međutim, u pozadini svega i dalje ostaju neke ključne razlike ovih Sunčevih znakova pa se tako naglašena prefinjena i natčulna priroda Vage može suprotstavljati čulnoj i zemaljskoj prirodi Bika dovodeći do krupnijih neslaganja njihovih međusobnih stavova po pitanju shvatanja ljubavi ali, takođe, i po pitanju shvatanja brojnih drugih stvari. U ovakvim graničnim situacijama ovaj ljubavni par lako može doći do velikih prekretnica.

Ponekad se dešava i da ljubavni par Bik i Vaga posle određenog vremena dođe do tačke kada više ne može da pronađe ništa zajedničko i kada im se može stvoriti utisak da se i posle toliko vremena ipak ne poznaju dovoljno. No ipak, uz postojanje jakih planetarnih veza u njihovim horoskopima tj uz preovladavanje harmoničnih aspekata Venere i Marsa ljubavni spoj Bik i Vaga može imati velike šanse za opstanak.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima