Blizanci i Strelac (Strelac i Blizanci) - Slaganje horoskopskih znakova

Blizanci i Strelac

Ljubavni par Blizanci i Strelac poseduje snažan potencijal za ostvarenje veoma ispunjene ljubavi koja može delovati vrlo podsticajno na ove osobe u smislu da njihova osećanja u ljubavi mogu biti toliko snažna da mogu da im prošire vidike i da ovom ljubavnom paru predstavljaju pravu pokretačku snagu i na ostalim životnim poljima. Ovo je neretko kompatibilan ljubavni par koji može imati slična očekivanja od ljubavne veze, njihovi stavovi o ljubavi i životu mogu biti u velikoj meri podudarni a interesovanja vrlo slična. Ovde je, dakle, reč o jednom vrlo prirodnom ljubavnom spoju koji obećava ali da bi se složile baš sve kockice potrebno je da su relevantni aspekti u ličnim horoskopima ovih osoba povoljni.

Blizanci i Strelac u ljubavi vole podjednako da očuvaju svoju slobodu tako da ovom ljubavnom paru može biti lakše da ostvari dobro razumevanje u tom pogledu. Ovaj ljubavni par je i veoma otvoren u komunikaciji što može uticati povoljno pri samom upoznavanju jer ovim osobama najčešće ne predstavlja problem da se otvorenom komunikacijom na dovoljno jasan način predstave u pravom svetlu što je bitno prilikom ostvarenja prvog kontakta jer ne postoji tolika opasnost od neprijatne tišine prilikom samog upoznavanja. Strelac i Blizanci su u ljubavi najčešće vedri, komunikativni, dobro raspoloženi, spontani, nonšalantni, vickasti i obožavaju da se opuštaju i da uživaju u zajedničkim trenucima. Jako vole da iznenađuju jedno drugo na prijatan način i oboje se trude da njihov ljubavni odnos uvek bude dovoljno zabavan.

Ovaj ljubavni par takođe voli i da putuje jer za Blizance i Strelca važi da su uvek željni avantura i spremni za upoznavanje sa novim stvarima jer na taj način šire svoje vidike i obogaćuju svoj intelekt i svoje životno iskustvo. Za ovu ljubavnu kombinaciju važi i da može ostvariti veoma dobru međusobnu kompatibilnost i na čulnom tj seksualnom nivou. Ovo je, dakle, ljubav koja je puna strasti i uzbuđenja i koja može delovati vrlo inspirativno na obe osobe u ljubavnoj vezi. Blizanci i Strelac svoju ljubavnu vezu mogu doživljavati i kao izazov koji ih uzbuđuje što može dodatno uticati na povećanje uzajamne privlačnosti.

Do javljanja eventualnih problema u slaganju može dolaziti usled moguće pojave zasićenja kod ovih osoba što može doprinositi lakšem javljanju snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. Osim toga do neslaganja u ljubavi može dolaziti i zbog obostranog povremenog nedostatka vremena za ljubav zbog samoinicijativnog preuzimanja brojnih dodatnih obaveza na poslovnom planu što može dovesti do obostranog zapostavljanja međusobnih potreba i želja jer težnja za izgradnjom poslovne karijere može u određenom životnom poglavlju nadjačati želju za posvećivanjem ljubavnoj strani života. Međutim, ukoliko u ličnim (natalnim) horoskopima dominiraju povoljni aspekti koji se odnose na ljubav i brak onda u tom slučaju ove osobe imaju mogućnost da ostvare trajnu ljubavnu povezanost kroz život.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima