Lav i Jarac (Jarac i Lav) - Slaganje horoskopskih znakova

Lav i Jarac

Kod ljubavne kombinacije Lav i Jarac može doći do snažne ljubavne privlačnosti ali i do snažnog odbijanja. Naime, da bi neko osvojio srce Lava potrebno je da uliva sigurnost i da ostavlja utisak moćne osobe i u tom pogledu Jarac može zadovoljiti osnovne potrebe Lava. S druge strane, Jarac može biti prilično oskudan kada je u pitanju izražavanje ljubavnih emocija i povremeno može biti vrlo indiferentan kada je u pitanju razmena divljih seksualnih strasti u ljubavnom odnosu što neće odgovarati vatrenom Lavu koji sav plamti od uzavrelih ljubavnih strasti. Usled ovakve različitosti ovih dvaju priroda horoskopskih znakova Lav i Jarac u ovoj ljubavnoj vezi može češće dolaziti do javljanja snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa, do većeg nezadovoljstva i do obostranog razočarenja zbog neispunjenih očekivanja.

Jarac i Lav međutim, dele slična shvatanja kada su u pitanju porodične i ljubavne vrednosti jer oba horoskopska znaka žude za ostvarenjem čvrste i trajne emotivne sigurnosti unutar toplog porodičnog doma. Dakle, ljubav doživljavaju na vrlo ozbiljan način i žele vezivanje za celi život. Pomoću ovakve podudarnosti stavova ovaj ljubavni par može lakše održavati skladne odnose u svojoj ljubavnoj vezi.

Lavom vlada Sunce koje kod Lava podstiče potrebu za otvorenošću, toplinom i jasnoćom u ljubavi dok Saturn koji vlada Jarcem zagovara uzdržanost, hladnoću ali i postojanost, određenost i usmerenje želja u pravcu ostvarenja realističnih životnih ciljeva. Međusobno dejstvo ovih planeta vladara Lava i Jarca donosi izraženiju opasnost od veće neusklađenosti kada su u pitanju zajedničke emotivne želje i potrebe ali istovremeno donosi i sposobnost za prevazilaženje raznih ograničenja pomoću svojevrsne postojanosti osećanja.

Jarac je kardinalni znak koji u ovoj ljubavnoj vezi inicira pozitivne promene i koji čini da se stvari dešavaju dok Lav kao fiksni znak konsoliduje i učvršćuje te promene tako da se u tom pogledu ovaj ljubavni par smatra vrlo komplementarnim.

Ovaj ljubavni par može ostvariti dobru ljubavnu kompatibilnost i iz razloga što Lav kao vatreni znak unosi vitalnost, uzbuđenje i strast u ovu ljubavnu priču dok joj Jarac kao zemljani znak daje stabilnost, zdrav razum i sposobnost da se stvari obave do kraja.

Lav kao pozitivan (Jang) znak je ekstrovertnije prirode odnosno ima naglašenu potrebu za aktivnijim vođenjem društvenog života dok je Jarac kao negativan (Jin) znak po tom pitanju introvertnije prirode i on bi radije da nasamo sa svojom voljenom osobom uživa u miru i toplini porodičnog doma, dok je manje zainteresovan za aktivnije održavanje društvenih odnosa sa drugim osobama.

Ova kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi ili može da podstakne rađanje velike ljubavi ili "građenje kula u vazduhu" u zavisnosti od toga kakvi su aspekti koji su "zaduženi" za ljubav u ličnim (natalnim) horoskopima Lava i Jarca.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima