Vaga i Jarac (Jarac i Vaga) - Slaganje horoskopskih znakova

Vaga i Jarac

Vaga i Jarac su vrlo privrženi u ljubavi i tragaju za ostvarenjem čvrste emotivne i porodične stabilnosti. Ljubav doživljavaju na vrlo ozbiljan način i dele podudarna shvatanja po pitanju moralnih i ljubavnih vrednosti. Iz ovog razloga Jarac i Vaga se ubrajaju u vrlo kompatibilan ljubavni spoj.

Vaga kao vazdušni znak podiže na viši nivo intelektualno slaganje sa Jarcem dok Jarac kao zemljani znak često obezbeđuje čvršću sigurnost u praktičnom i materijalnom smislu tako da udružene energije elemenata vazduha i zemlje doprinose izgradnji ljubavnog odnosa koji se teže može pokolebati pred raznim životnim problemima i izazovima.

Na emocionalnom planu, ljubavni par Vaga i Jarac se može češće suočavati sa nekim konfliktnim i nejasnim situacijama obično iz razloga što je Jarac u mnogim situacijama sklon potiskivanju i skrivanju svojih emocija tako da iz tog razloga često i ostavlja pogrešan utisak na Vagu što dovodi do lakšeg narušavanja ravnoteže i sklada u ljubavi.

Venera kao vladar Vage podstiče kod Vage veću potrebu za svakodnevnim primanjem nežnosti i za slobodnijom/otvorenijom razmenom ljubavnih strasti i osećanja dok Saturn koji je vladar Jarca u velikoj meri otežava ispoljavanje nežnih i tananih emocija u ljubavi. Saturn kod Jarca dakle, zagovara rezervisanije i oskudnije ispoljavanje ljubavnih osećanja što često dovodi do ostavljanja utiska postojanja želje za emotivnim distanciranjem u ljubavnoj vezi ili u braku.

I Vaga i Jarac spadaju u kardinalne znake što ide u prilog ostvarenja skladnog slaganja jer oba horoskopska znaka neretko pokazuju dovoljno spremnosti na konstantno unapređenje kvaliteta ljubavnog odnosa. I Jarac i Vaga su po kardinalnoj prirodi jako preduzimljivi i često spremni da se uporno bore za ostvarenje svojih zajedničkih životnih ciljeva. U situacijama kada Vaga pokazuje neodlučnost, Jarac je svojom disciplinovanošću, odlučnošću i organizovanošću usmerava u pravcu ostvarenja konstruktivnih promena.

Iako Jarac poseduje određenu crtu hladnoće i uzdržanosti, u suštini poseduje i senzualnost tipičnu za sve zemljane znake. Uz to, nežna, prefinjena, topla, čulna i privlačna Vaga svojom šarmantnošću i privrženošću vremenom može učiniti da se Jarac u velikoj meri opusti i prepusti čarima ljubavi. Jarac je samo spolja hladan dok je iznutra topao i potrebno mu je samo malo više vremena kako bi na pravi način uživao u ljubavi.

Kako bi Jarac i Vaga lakše ostvarili uspešnu, harmoničnu i dugotrajnu ljubavnu povezanost, od velikog značaja je i veća spremnost na kompromise i ustupke kao i na uzajamno prilagođavanje i iz tog razloga jer je Vaga pozitivan/muški tj. Jang znak što znači da joj je ponekad potrebno više slobode i prostora u ljubavnoj vezi dok je Jarac negativan/ženski odnosno Jin znak koji je više od Vage okrenut porodičnom i mirnijem životu i za razliku od Vage, Jarac nije naročito zainteresovan za aktivnije održavanje nekih kontakata u društvenim međuljudskim odnosima.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima