Vaga i Strelac (Strelac i Vaga) - Slaganje horoskopskih znakova

Vaga i Strelac

Vaga i Strelac je u osnovi vrlo skladan par, odnosno to je često ljubavni spoj srodnih duša. Još pri samom upoznavanju između Vage i Strelca se može pojaviti neodoljiva privlačnost. Prirode ovih horoskopskih znakova mogu biti usklađene u mnogim segmentima ljubavnog života.

Kod Vage je naglašena ljubav za lepotom odnosno harmonijom kako u svakodnevnim stvarima u životu tako i u umetnosti. Radoznao i filozofski nastrojen duh Strelca često je okupiran razmišljanjima o krupnim pitanjima koja se tiču dublje spoznaje realnosti. Ljubav prema lepoti - skladu koja je izražena kod Vage i ljubav prema mudrosti koja je prisutna kod Strelca su komplementarne potrebe koje mogu doprineti formiranju zdrave, ispunjene i srećne ljubavne zajednice koja će se u mnogim segmentima temeljiti na usaglašenim potrebama, planovima i željama ovog ljubavnog para.

Vaga pod uticajem Venere svog vladara, ispoljava potrebu za ostvarenjem harmoničnog i uravnoteženog ljubavnog odnosa kako na čulnom/telesnom nivou tako i na dubljem/duhovnom nivou. Strelac pod uticajem Jupitera svog vladara, ispoljava potrebu za ostvarenjem ljubavne veze koja može da podstakne i da proširi vidike i da pruži neizmerno opuštanje i uživanje. Rezultat udruženih energija Venere i Jupitera u ljubavnoj vezi Vaga i Strelac je eksplozija ljubavnih osećanja, puno sličnih interesovanja, podudarni stavovi o poimanju moralnih vrednosti, ljubav prema umetnosti i filozofiji ali i želja prema luksuzu. Venera i Jupiter stvaraju snažnu privlačnost, podstiču strast i doprinose trajnosti ljubavne povezanosti između Vage i Strelca.

Vaga je kardinalni znak dok je Strelac promenljivi znak. Energija kardinalnih znakova podstiče na akciju i na organizovanje aktivnosti tako da je Vaga u ovoj ljubavnoj priči preduzimljiva i inicijator je dešavanja i promena. Energija promenljivih znakova služi adaptiranju okolnostima kao i prihvatanju promena. U ovom pogledu ljubavni par Strelac i Vaga se pokazuje jako kompatibilnim jer kod njih neretko postoji dovoljno spremnosti na zajedničke dogovore i kompromise u cilju kreiranja planova vezanih za zajedničku budućnost.

Strelac je vatreni znak dok je Vaga vazdušni znak. Ova vatreno/vazdušna kombinacija obećava poklapanje kako na emotivnom/strastvenom nivou tako i na intelektualnom nivou.

Po polaritetu, Vaga i Strelac su pozitivni odnosno Jang znaci što ukazuje na njihovu ekstrovertniju prirodu odnosno na otvorenost, objektivnost i na visok nivo samopouzdanja. Ovakva pripadnost ukazuje na dobro usklađivanje potreba i planova kada je u pitanju organizovanje zajedničkih trenutaka i slobodnog vremena kao i kod planiranja nekih važnih životnih aktivnosti.

Ključni faktor koji može doprineti povremenom narušavanju ravnoteže u ljubavnoj vezi ili braku je ljubomora. Strelac je slobodnijeg duha i teži ka ostvarenju veće nezavisnosti za šta Vaga ponekad neće pokazati dovoljno razumevanja jer su težnje Vage u osnovi usmerene ka ostvarenju ljubavne i porodične stabilnosti dok u tom pogledu Strelac na Vagu može često ostavljati utisak nesigurne, nepouzdane i nedovoljno porodične osobe. Kod Vage se češće može javljati sumnja u iskrenost Strelčevih osećanja i namera što može doprinositi javljanju nesporazuma i razmirica koje se vremenom mogu rasplamsati i proširiti i u veća neslaganja ukoliko ne pronađu adekvatno rešenje za prevazilaženje ovakvih problema u ljubavi.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima