Vodolija i Vodolija - Slaganje horoskopskih znakova

Vodolija i Vodolija

Dve Vodolije u ljubavnoj vezi nagoveštavaju naglašene mogućnosti za uzbudljiv ljubavni život. Početak ovakve ljubavne veze može biti i veoma neobičan ili originalan, ljubavna veza lako može započeti na nekom neobičnom mestu ili u neobičnoj i nesvakidašnjoj situaciji. Vodolije umeju da ljubavnu vezu povremeno učine veoma originalnom neretko u smislu neobičnije komunikacije ili za njihovu okolinu neočekivanijeg ponašanja. Ova kombinacija horoskopskih znakova donosi snažniji potencijal za unapređenje kvaliteta komunikacije (a dobra komunikacija je jedan od glavnih faktora i preduslova za ostvarenje dobre stabilnosti u ljubavi) tako da ukoliko ljubavni par dovoljno snažno nastoji na unapređenju međusobne komunikacije može ostvariti ovakav potencijal i lakše postići bolji sklad, bolju stabilnost i harmoniju u ljubavi. Dve Vodolije u ljubavnoj vezi se često raduju svojim sličnostima a možda najviše onim svojim sličnostima po kojima se baš one razlikuju od većine tj dve Vodolije mogu često znatno više od drugih kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi biti srećnije zbog svojih osobina i svoje posebnosti.

Vodolije nastoje na odbacivanju onoga što smatraju suvišnim "životnim stegama" pa lakše može doći do neslaganja ukoliko imaju bitno drugačiju percepciju o tome koji su zapravo to ograničavajući faktori koji bi ih na neki način mogli sputavati u ostvarenju životnih ciljeva. U ljubavi se dve Vodolije često mogu truditi da budu vizionari i ponekad su nestrpljivije u nastojanjima da ostvare neke svoje zamisli. Neretko vole da razgovaraju o nekim svojim planovima koji se odnose na dalju budućnost i onda kada je možda i prerano razgovarati o nekim stvarima ili planovima.

Ovaj ljubavni par često može rešavanju nekih životnih problema pristupati na veoma originalne načine, pa i u značajnijoj meri mogu biti neoprezni tako da postoji izraženija opasnost i od pogrešnih odluka i pogrešnih postupaka.

Autor: Olivera Petković


Pročitajte:
Kompatibilnost istih horoskopskih znakova
Slaganje horoskopskih znakova u ljubavi

IZRADA I TUMAČENJE NATALNOG HOROSKOPA

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.