Fortuna u šestoj kući

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Fortuna u šestoj kući Fortuna (Pars Fortuna) u šestoj kući natalne karte ukazuje na mogućnost postizanja velikog zadovoljstva prilikom organizovanja ispunjavanja obaveza. Ovako pozicionirana Fortuna često ukazuje na snažnu želju za ostvarenjem jako dobre organizovanosti i dobre efikasnosti na poslovnom planu.

Ukoliko Vam se Fortuna nalazi u šestoj kući natalne karte najverovatnije umete da cenite svoje vreme želeći da ga dobro/korisno upotrebite i, uz to, ne želeći da ulažete veliki trud onda kada ne vidite praktičnu korist od toga niti da rasipate mnogo svoje energije na neke stvari koje smatrate sasvim sporednim ili nevažnim.

Osobe sa ovako pozicioniranom Fortunom neretko su veoma pragmatične i često nalaze veliko zadovoljstvo u pronalaženju praktičnijih pristupa u ispunjavanju obaveza, u postizanju konkretnih rezultata i u ostvarenju praktične koristi a neretko su jako posvećene i staranju o svom zdravlju. Za postizanje dobre efikasnosti na poslovnom planu i za ostvarenje dobrih poslovnih rezultata od velikog značaja može biti i postojanje praktične uređenosti radnog prostora. Sklad i uređenost može na njih delovati inspirativno i može uvećati/pojačati njihovu motivisanost za rad.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE