Politika privatnosti

Registracija korisnika - na sajtu www.astrum.co.rs (u daljem tekstu: Sajt) ne postoji opcija registracije i logovanja korisnika.

Statistika posećenosti sajta - ovaj sajt koristi Google Analytics radi merenja posećenosti sajta, to je usluga analitike koju Google omogućava radi dobijanja statistike saobraćaja odnosno posećenosti sajta, tu se radi o anonimnim podacima o aktivnosti na sajtu, jedini lično identifikovan podatak bi bio IP adresa ali korišćenjem koda za anonimiziranje IP adresa sajt je prilagođen za zaštitu privatnosti posetilaca tako da su IP adrese anonimizirane (a tako anonimizirana IP adresa praktično predstavlja anonimni podatak). Google Analytics ne dozvoljava meni ni bilo kome drugom uvid u IP adrese ali su potrebne za funkcionisanje statistike.

Naručivanje usluga - podaci koje dostavljate prilikom naručivanja usluga koriste se jedino u svrhu pružanja naručenih usluga.

Promene u Politici privatnosti - Sajt ima pravo da ažurira informacije u vezi sa politikom privatnosti u bilo koje vreme.

Prihvatanje Politike privatnosti - Politiku privatnosti i njene uslove prihvatate korišćenjem ovog sajta.

Ova stranica je ažurirana 29.09.2020.