TVOJA BUDUĆNOST:

Uz ŽIVOTNI HOROSKOP tvoja budućnost može biti sjajna!

ŽIVOTNI HOROSKOPI koje izrađujem spadaju u natalnu astrologiju, ovakav horoskop predstavlja vrstu specijalnog natalnog horoskopa, životni horoskop nalik je na uzbudljivu knjigu o Vašem životu i tokom mog dugogodišnjeg bavljenja astrologijom pokazao se najtraženijom i najpopularnijom vrstom horoskopa.

Ponuda

NARUČIVANJE ŽIVOTNOG HOROSKOPA
Podatke koji su potrebni za naručivanje životnog horoskopa: datum, vreme i mesto rođenja kao i dodatna pitanja možete prilikom naručivanja poslati na e-mail za naručivanje:

e-mail: olja@astrum.co.rs

(napomena: odgovaram samo ozbiljnim klijentima)

Nakon što naručite na mejl će Vam stići potvrda porudžbine sa podacima za uplatu na račun agencije, uplaćuje se u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji (a može se uplatiti i elektronski preko E-bankinga na dinarski račun agencije). Naručeni ŽIVOTNI HOROSKOP će Vam stići na mejl u roku od 3 radna dana od evidentiranja uplate izvršene pod Vašim imenom i prezimenom.

Iako ste možda nestrpljivi i uzbuđeni zbog horoskopa, potrebno je određeno vreme za izradu horoskopa jer je izrada svakog ličnog horoskopa složena/kompleksna i zahteva individualan pristup.

Za porudžbine iz inostranstva plaćanje se vrši na devizni račun agencije (instrukcije za plaćanje biće Vam poslate na mejl).

Prilikom naručivanja dostavite ispravne podatke, astrolog ne snosi odgovornost za vaše greške niti preuzima obavezu ponovne izrade horoskopa ukoliko dostavite pogrešne podatke.

Što se tiče postavljanja pitanja: pitanja se, dakle, šalju već prilikom naručivanja zajedno sa podacima o rođenju koji su potrebni za izradu horoskopa (a ne naknadno).

Podaci o agenciji ASTRUM:
PIB agencije: 104879916
Matični broj agencije: 60575118
Tel: 063 7818676
Račun agencije je otvoren u Banca Intesa Beograd
Vlasnica agencije: Olivera Petković
Agencija postoji od 2007. godine

Svaki naručeni horoskop izrađujem sa velikom posvećenošću i jasnim ciljem da život klijenta postane što uspešniji, bolji, srećniji, ispunjeniji... Pomažem klijentima da kreiraju lepšu i prosperitetniju budućnost.

U bavljenju astrologijom akcenat stavljam na kvalitet, zato se stari klijenti vraćaju i javljaju se novi.

Jedna od najdražih pohvala koju sam dobila i koja mi se posebno dopala:

Poštovana Olja,
Horoskop koji ste napisali sam pročitala ... nekoliko puta. Veoma prijatno sam iznenađena lepotom Vašeg načina izražavanja. Precizno i jasno.
Nije prvi put da se konsultujem sa astrologom i naručujem životni horoskop, ali nikada nisam dobila toliko tačnih i jasnih odgovora i tumačenja.
Svaka Vam čast !
Iskreno, zaista sam oduševljena načinom na koji radite. Jasno i precizno izražavanje, prihvatljiv i razumljiv stil, prosto znam šta da očekujem u budućnosti, a to je upravo ono što me je i navelo da se obratim astrologu :).

Verujem da ćemo i dalje sarađivati.

Sve najbolje Vam želim!


Poslato od:
T. D.
(poruka je objavljena uz saglasnost osobe koja je poslala pohvalu)

Ukoliko se javljate po nečijoj preporuci, nema potrebe da u mejlu pišete po čijoj preporuci ste se javili odnosno nema potrebe da mi pišete ko od mojih ranijih klijenata Vam je preporučio da se baš meni obratite (u prethodnim godinama napisala sam više hiljada ličnih horoskopa pa ne pamtim baš sva imena ranijih klijenata).

Životni horoskop koji izrađujem se odnosi na ono što život stavlja pred osobu (i u bliskoj i u daljoj budućnosti), odnosi se na ključne buduće događaje i na prilike i šanse koje se osobi pružaju i koje može prepoznati i iskoristiti uz prave savete (neke dobre prilike i šanse se pružaju samo jednom u životu).Olivera Petković
Mnogi zaljubljenici u astrologiju su već upoznati sa tim da se astrologijom profesionalno bavim već dugi niz godina. Agenciju ASTRUM sam osnovala još davne 2007. godine ("astrum" na latinskom znači "zvezda").

Tokom dugogodišnjeg rada napisala sam svojim klijentima više hiljada naručenih ličnih horoskopa.

Više hiljada mojih klijenata se već uverilo da svoje znanje koristim kako bih radila u njihovom najboljem interesu.

Takođe, sarađivala sam sa štampanim medijima koji su među najtiražnijim u Srbiji, moji dnevni horoskopi su objavljivani u dnevnim novinama koje su među najčitanijima u Srbiji.

Sajt www.astrum.co.rs je već dugo jedan od vodećih astroloških sajtova u Srbiji.

Poznato je da uspeh privlači i pažnju zlonamernika o čemu možete pročitati u tekstu:
Odbrana od zlonamernika

Izradu ŽIVOTNOG HOROSKOPA možete već danas naručiti OVDE.
Dnevni horoskopi,
moja saradnja iz 2015. godine sa dnevnim novinama "ALO!":
Olivera Petković

Zašto ŽIVOTNI HOROSKOP? Da biste zadovoljili svoju radoznalost, da biste lakše preokrenuli stvari u svoju korist kako bi budućnost bila na vašoj strani.

Jako bitan segment ŽIVOTNOG HOROSKOPA je i analiza Vaše karme. Dobićete i savete kako da rasteretite Vašu sudbinu ukoliko je opterećena teretom loše karme. Uzrok mnogih životnih problema bi se mogao nalaziti u lošoj karmi a ovi uzroci se veoma uspešno mogu otkloniti primenjivanjem adekvatnih saveta.

U drevnom Vavilonu pre više hiljada godina astrologija je bila privilegija kraljeva, disciplina koja im je omogućavala da uspešno vladaju pošto su shvatili njenu čudesnu moć i od tada, onima koji su spremni da iskoriste njene moći, astrologija može predstavljati pravi putokaz za bolje sutra.

U ovom turbulentnom vremenu, lavirintu događaja treba izbeći skrivene zamke života i na najbolji način iskoristiti jedinstvene i neponovljive životne prilike i šanse.

Dobijam mnogo mejlova zahvalnosti, a u nastavku možete pročitati neke od mejlova koji su mi se posebno dopali, sadržaj mejlova je objavljen uz saglasnost osoba koje su poslale mejlove zahvalnosti:

Poštovana Olja,
hvala Vam puno. Moram Vam priznati da ste zaista pogodili (mada sve više smatram da je izraz pogoditi neprikladan, pogađaju se brojevi na lutriji, Vi ne pogađate, Vi znate da tumačite) moje karakterne osobine i mnoge druge faktore.
P. S. Još jednom, zaista želim da Vam kažem - svaka čast devojko. Definitivno je da znate šta radite i da ste se baš pronašli u ovoj branši. :)


Poslato od:
A. M.

Postovana Olivera, krajem septembra prošle godine ste mi uradili životni horoskop. Malo je reći da sam prezadovoljna, prosto ne mogu da verujem sa kojom preciznošću je sve rečeno. U tom trenutku nisam imala posao, dobila sam ga i sve ostalo prognoze su bile tačne. Rekli ste mi da ću upoznati nekog u prvoj polovini godine. To se desilo već krajem januara. Po opisu to je on. Sve je krenulo prelepo, polako, obećavajuće..

Poslato od:
V. L.

Poštovana Olja,
Pročitala sam horoskop koji ste mi poslali. Želim da Vam se zahvalim na vremenu i posvećenosti prilikom njegove izrade.
Sve je napisano jasno, konkretno i razumljivo. Predviđanja obuhvataju duži period što je baš ono što sam želela kada sam naručivala horoskop. Takođe, posebno su me oduševili Vaši precizni saveti koji su mi bili potrebni u ovom trenutku.
Još jednom veliko hvala i sve najbolje!
Srdačan pozdrav.


Poslato od:
S. B.

Poštovana Olivera, javljam da sam primila horoskop.
Ja sam oduševljena, Vi ste mene opisali u potpunosti ! To sam ja od A do š. :)
Hvala najlepše još jednom !


Poslato od:
V. M.

Poštovana Olivera,
dobila sam naručeni horoskop od Vas i pročitala ga, prijatno sam iznenađena kojim načinom tj. koliko jasno objasnite i sve kako ste opisali je ustvari tako između nas.. toliko mi se dopada da je čak astrologija počela i mene više da interesuje.
Srdačan pozdrav, do sledećeg puta


Poslato od:
O. L.

Poštovana Olja,
Pročitala sam tumačenje horoskopa koji ste mi poslali. Veoma sam zadovoljna načinom na koji pišete, a pogotovo s obzirom na činjenicu da Vam nisam poslala smernice, odnosno detalje iz svog života. To ću učiniti sledećom prilikom kada budem naručivala godišnji horoskop.
Srdačan pozdrav


Poslato od:
A. K.

Poštovana Olja,
hvala Vam puno na odlično odrađenoj natalnoj karti.
Do neba zahvalna.


Poslato od:
D. L.

Draga Olivera puno Vam se zahvaljujem na predivno urađenom horoskopu. Osećala sam se kao da čitam knjigu o sebi, pošto je sve tačno kako ste Vi obrazložili. Veoma sam iznenađena. Hvala Vam puno.

Poslato od:
M. M.

Poštovana Olja,
Hvala Vam! Pročitala sam više puta i sviđa mi se kako pišete, a posebno to što horoskop obuhvata duže vremenske periode sa savetima.
Želim Vam svako dobro!
Veliki pozdrav


Poslato od:
I. B.

Poštovana Olja,
Jako sam iznenađena istinitim opisima i vrlo uzbuđena dok sam čitala Vaš rad. Svojim tekstom vratili ste me u detinjstvo i devojaštvo onako kakva i jesam bila i sada u nekim trenucima. Zadovoljna sam Vašim odgovorima koje i sama priželjkujem da se kao i Vaše dugoročne prognoze ostvare.
Zaista istina je sve što ste napisali a opisuje moj karakter i moje događaje iz prošlosti i sadašnjosti.
Hvala Vam na savetima.


Poslato od:
D. Lj.

Poštovana,
pročitala sam horoskop i malo je reći da sam ODUŠEVLJENA. Hvala puno što ste probudili u meni davno izgubljenu volju i želju da budem bolja verzija sebe i da ne odustajem. Sve najbolje.


Poslato od:
D. M.

Poštovana Olja,
ovim putem Vam se zahvaljujem na iscrpnom i posvećenom radu prilikom izrade natalne karte.
Mnogo detalja i orjentira ste mi dali što olakšava mnogo kada je u pitanju rešavanje nekih dilema vezano za dešavanja u meni i oko mene.
Veliki pozdrav i svako dobro.


Poslato od:
D. I.

Draga Olja, naručila sam pre tri god. natalni horoskop kod Vas. Mnogo sam se iznenadila koliko ste ga precizno odradili. Neverovatno kako su se situacije na koje ste mi ukazali pažnju zapravo i desile. Zato Vas ovim putem molim da mi odradite životni horoskop.

Poslato od:
T. N.

Poštovanje, pročitala sam horoskop i mogu reći ODLIČNO. Napisano jasno, konkretno, razumljivo. Posebno mi se svidelo tumačenje karme, korisni saveti za prevazilaženje životnih okolnosti. Prezadovoljna sam, sve najbolje. POZDRAV IZ BEOGRADA!

Poslato od:
M. N.

Poštovana Olivera,
Hvala Vam na urađenom horoskopu. Sadrži zaista dosta korisnih informacija, koje mi mogu pomoći u daljem životnom orijentisanju. Saveti i uputstva su vrlo jasni, pa i način kako ne zatvoriti vrata sopstvenoj sreći. Zahvalna sam Vam na jasnom i nedvosmislenom izlaganju.
Srdačno


Poslato od:
M. R.

Poštovana Olja, mogu vam reći da sam jako iznenađena horoskopom (u pozitivnom smislu). Dosta toga se poklapa. Mogu vam reći da sam prezadovoljna kako je napisano, jako razumljivo. Nadam se da ćemo sarađivati i u narednom periodu. Planiram da odradim još neke horoskope, čim budem to želela, javiću se. Hvala Vam na svemu još jednom i čujemo se ubrzo.
Srdačan pozdrav


Poslato od:
A. P.

Poštovana Olja,
veliko Vam hvala na detaljno izrađenoj natalnoj karti.
Još jednom Vam hvala na svemu! Smatram da ste veoma stručni i svakako ću Vas preporučiti prijateljima (ako mi to dozvolite).
Da li postoji mogućnost da Vas kontaktiram povremeno, kada naiđu kritični periodi (jer verujem da rasporedi planeta u određenom periodu imaju jak uticaj na nas, a Vi odlično radite proračune)?


Poslato od:
D. M.

Poštovana Olivera,
Iskreno sam pozitivno šokirana nekim podacima koje ste naveli...dosta toga ste da kažem pogodili. Vrlo sam zadovoljna.
Sa zadovoljstvom ću nastaviti saradnju sa Vama.
Pozdrav


Poslato od:
A. D.

Poštovana Olja,
Zahvaljujem Vam se na detaljnom horoskopu koji ste uradili. Moram reći da sam posebno zahvalna za to što ste konkretno i bez zadrške napisali ono što je sudbinski određeno.
Još jednom-veliko hvala.


Poslato od:
M. N.

Poštovana Olja,
Mnogo hvala na divno urađenom horoskopu.
Prezadovoljna sam :)
Srdačan pozdrav!


Poslato od:
A. M.

Poštovana Olja,
moje ime je Danijela, iz Beograda sam. Moguće je da će Vam se ovaj mejl učiniti neobičnim, zapravo ovim putem sam htela da Vam zahvalim na svemu što radite u oblasti astrologije.
Mi se ne poznajemo, i do sada nije bilo prilike za izradu natalne karte, jednostavno samo sam pratila Vaš rad što preko medija, što na Vašem sajtu astrum.co.rs . Pomogli ste mi da kroz Vaše uvide brže i bolje upoznam sebe, kroz tekstove koji su objavljeni. Pišete, po mom mišljenju i osećaju, veoma lepo, jasno, otvoreno, sa puno primera. To ostavlja prijatan utisak kod čitača.
Pre dva dana sam Vas se setila i pomislila kako bi bilo lepo da Vam na ovaj način zahvalim na trudu koji ulažete u svom radu.
Neka Vas sreća prati.

Srdačan pozdrav,
Danijela

Prvo bih htela da Vam kažem da mi je bilo uživanje čitati Vaš horoskop, jer pišete jasno i precizno, koristeći razumljive termine za nas koji nismo astrolozi. Takođe želim da kažem da sam se pronašla u vašoj analizi mog karaktera i ličnosti, kako u dobrim tako i u onim gorim delovima. Mislim da predano i ispravno radite svoj posao, i za to svaka čast. Što se tiče predikcija, naravno, ostaje mi tek da vidim kako će se stvari odvijati, ali sam ih čitala sa uzbuđenjem.

Poslato od:
S. Š.

Poštovana Olja,
Hvala Vam, zadovoljna sam horoskopom i odgovorima koje ste mi dali, toplo ću Vas preporučiti svojim prijateljima.
Srdačan pozdrav


Poslato od:
M. D.

Agencija Astrum beleži dugogodišnji aktivan rad a mnogobrojni zadovoljni klijenti moja su najveća satisfakcija.