Konsultacije

Astrološke konsultacije o životnim oblastima namenjene su klijentima kojima je potrebno konsultovanje u vezi ljubavnih i poslovnih mogućnosti, dilema i prilika na ovim životnim poljima u budućem periodu.

Konsultacije sadrže analizu ljubavnih i poslovno-finansijskih mogućnosti u budućnosti i pogodne su naročito za stare klijente kojima nije potreban deo horoskopa koji se odnosi na tumačenje pozicija planeta u natalnoj karti ali i za sve druge koji već imaju urađenu natalnu kartu a koje sada zanima samo o budućnosti (a ukoliko Vam je potrebno i tumačenje pozicija planeta u natalnoj karti i o budućnosti preporuka je da pogledate ponudu za Životni horoskop).

Ova astrološka analiza (konsultacije) je u pisanoj formi i dostavlja se na email, u ponudu je takođe uključena i mogućnost postavljanja pitanja prilikom naručivanja tako da tada možete postaviti pitanja koja Vas najviše zanimaju.

Obim ove astrološke analize/horoskopa: 5-6 stranica (oko 1000 reči)

Cena usluge:

2900 dinara

NARUČITE NA SLEDEĆI NAČIN:


Podatke za naručivanje: datum, vreme i mesto rođenja kao i dodatna pitanja možete poslati na e-mail za naručivanje:

e-mail: olja@astrum.co.rs

(napomena: odgovaram samo ozbiljnim klijentima)

Navedite u mejlu da naručujete uslugu konsultacija. Nakon što naručite na mejl će Vam stići potvrda porudžbine sa podacima za uplatu na račun agencije, uplaćuje se na šalteru banke ili pošte (a može se uplatiti i elektronski preko E-bankinga). Naručeni horoskop/analiza će Vam stići na mejl u roku od 3 radna dana od evidentiranja uplate izvršene pod Vašim imenom i prezimenom.

Za porudžbine iz inostranstva plaćanje se vrši na devizni račun agencije (instrukcije za plaćanje biće Vam poslate na mejl).

Izradu horoskopa/analize mogu naručiti punoletne osobe.

Niste u obavezi da dostavite dokaz o uplati zato što će Vaša uplata (uplata pod Vašim imenom i prezimenom) biti evidentirana na izvodu banke ubrzo nakon uplate.

Podaci o agenciji ASTRUM:
PIB agencije: 104879916
Matični broj agencije: 60575118
Tel: 063 7818676
Račun agencije je otvoren u Banca Intesa Beograd
Vlasnica agencije: Olivera Petković
Agencija postoji od 2007. godine