Olivera Olja Petković

Olivera Petković
Za astrologiju sam se jako zainteresovala od 2000. godine i ubrzo sam shvatila potencijale koji leže u njoj. Uz dalji predan i intenzivni rad konstantno sam se usavršavala tako da sam, nakon niza godina konstantnog usavršavanja znanja i proučavanja astrologije počela profesionalno da se bavim ovom čudesnom disciplinom i početkom 2007. godine sam osnovala svoju agenciju ASTRUM ("astrum" na latinskom znači "zvezda").

Lične horoskope izrađujem na osnovu stečenog znanja (godine intenzivnog usavršavanja) i iskustva (tokom dugogodišnjeg profesionalnog bavljenja astrologijom izradila sam više hiljada ličnih horoskopa).

Sarađivala sam sa štampanim medijima, pisala sam dnevne horoskope koji su objavljivani u dnevnim novinama.

Dnevni horoskopi,
moja saradnja iz 2015. godine sa dnevnim novinama:
Olivera Petković

Studirala sam filozofiju na Filozofskom fakultetu (od 2003. do 2007. godine). Predmet mojih interesovanja su: astrologija, filozofija, astronomija, kosmologija i umetnost. Iz oblasti astrologije u najvećoj meri me privlači natalna astrologija i izrada životnih horoskopa, zatim, prediktivna astrologija i astrologija odnosa tj. izrada uporednih ljubavnih horoskopa. Iz oblasti filozofije uža područja mojih interesovanja su: antička filozofija, moderna i savremena filozofija, estetika (filozofija umetnosti), etika, aksiologija (filozofija vrednosti), filozofska antropologija, ontologija i metafizika.

Volim zvezdano nebo, prirodu i zelenilo, životinje, vodopade, tirkizna jezera... Uživam u pisanju astroloških i filozofskih tekstova.

Moja velika ljubav je i ljubav prema šminkanju.

Volim i da posmatram zvezde i planete kroz svoj teleskop.

Olivera Petković Svakodnevno sam angažovana kako na izradi ličnih horoskopa i pisanju astroloških tekstova tako i na stalnom pomeranju granica na ovom polju tako da se može reći da sam sva u astrologiji i u potpunosti sam ispunjena svojim poslom.

Moja agencija postoji već punih 14 godina i jako sam ponosna na to. Vrlo sam ponosna i na činjenicu da sam jedna od retkih koja se bavi astrologijom a da uz to ima svoju astrološku agenciju. Takođe, posebno sam ponosna i na to što je moj sajt www.astrum.co.rs jedan od vodećih sajtova o astrologiji u Srbiji. Zahvaljujem svojim divnim i dragim klijentima i svim divnim osobama koje posećuju moj sajt i uživaju u čitanju mojih tekstova.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Pročitajte: Značenje imena Olivera

Olivera Petković

Moje tekstove o filozofiji možete pogledati na mom sajtu: Filozofija.rs

Informacije/podaci o agenciji