Slaganje horoskopskih znakova u ljubavi

NAPOMENA: Navedeni opisi slaganja horoskopskih znakova su generalizovani tako da u praksi slaganje znakova može znatno varirati u zavisnosti od harmoničnosti svih aspekata u ličnim horoskopima pojedinaca. Medjutim, neuporedivo je lakše ostvariti i održati vezu kod osoba čiji su zodijački znaci kompatibilni. Ispod možete pronaći željenu kombinaciju znakova. Takođe možete pronaći detaljnije o slaganju horoskopskih znakova klikom na ovaj link: Kombinacije horoskopskih znakova

Kod detaljnijeg analiziranja astrološke kompatibilnosti, dakle, onda kada se uzimaju u obzir i drugi astrološki pokazatelji, neretko je potrebno obratiti dodatnu pažnju i na svaki eventualni stelijum u natalnim kartama osoba.

Ovan & Ovan

Ovakav spoj horoskopskih znakova u astrologiji ukazuje na veoma strastvenu i žestoku ljubavnu vezu u kojoj su osećanja oba partnera vrlo eksplozivna i intenzivna. Ljubavna veza sa ovom kombinacijom znakova je veoma vatrena, s tim nedostatkom što u ljubavnom odnosu češće može doći do nerazumevanja i pojave veće ljubomore.

Pročitajte još Ovan i Ovan slaganje

Ovan & Bik

Ova kombinacija horoskopskih znakova daje ne baš tako skladan ljubavni odnos, naročito zbog postojanja izvesnih ključnih razlika medju ovim znacima u pogledu shvatanja bitnih stvari i stila u životu tako da ovakav spoj često može izazvati ozbiljna neslaganja i probleme. Međutim sa prevazilaženjem ovakvih izvesnih razlika, ovaj spoj znakova bi, uz trud i zalaganje, ipak mogao stvoriti jednu vrlo postojanu i uspešnu vezu.

Pročitajte još Ovan i Bik slaganje

Ovan & Blizanci

Ovakva kombinacija znakova daje vrlo postojanu i dinamičnu ljubavnu vezu, tako da u astrologiji predstavlja primer veze koja ima puno potencijala da bude veoma uspešna i trajna.

Pročitajte još Ovan i Blizanci slaganje

Ovan & Rak

Zbog naglašenije želje za dominacijom Ovna u ljubavnom odnosu a nasuprot Raku koji ponekad ume biti plašljiv i nesnalažljiv, ovakav spoj se u astrologiji smatra na žalost ne baš tako istrajnim i uspešnim, medjutim, izuzeci postoje u zavisnosti od toga kako su izgradjeni svi aspekti iz horoskopa pojedinačnih osoba rodjenim u ovim znacima.

Pročitajte još Ovan i Rak slaganje

Ovan & Lav

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi ukazuje na jednu "bombastičnu" ljubav punu osećanja i nežnosti, tako da u astrologiji predstavlja jednu vrlo moćnu kombinaciju koja može izgraditi vrlo čvrstu i pouzdanu vezu. Loša strana ogleda se u tome što u ovakvoj vezi može doći do odredjenih problema usled loše komunikacije zbog same prirode karakternih osobina ovih dvaju znaka koja se poklapaju a to su: težnja ka nezavisnosti, slobodi, prednjačenju i dominaciji u vezi.

Pročitajte još Ovan i Lav slaganje

Ovan & Devica

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi često daje jednu neuskladjenu i neuravnoteženu vezu zbog činjenice da Ovan, koji je gotovo uvek brzoplet i napadan, često ume da vrši peveliki pritisak na Devicu koja o svemu voli dublje da promišlja i ne žuri.

Pročitajte još Ovan i Devica slaganje

Ovan & Vaga

Ova dva horoskopska znaka se u ljubavnim vezama jako dobro dopunjuju i privlače na neobičan način. Ovakva veza je pravi pokazatelj kako se u ljubavi suprotnosti snažno privlače i uskladjuju.

Pročitajte još Ovan i Vaga slaganje

Ovan & Škorpija

Ova kombinacija znakova se u astrologiji smatra vrlo moćnom kada je u pitanju ljubavni odnos. Ovakvom paru često mnogi zavide zbog energičnosti i snažne emotivne i seksualne kompatibilnosti koja je medju njima jače izražena nego kod drugih spojeva horoskopskih znakova. Ovakav spoj smatra se ujedno i trajnijim.

Pročitajte još Ovan i Škorpija slaganje

Ovan & Strelac

Ovo su vatreni znakovi zodijaka čiji spoj u ljubavi daje energičan i podsticajan odnos. U ovakvom odnosu često postoji duboka povezanost a najčešće je i dugotrajne prirode. Takodje, za ovakav par u astrologiji važi da je par bez konkurencije.

Pročitajte još Ovan i Strelac slaganje

Ovan & Jarac

Ova kombinacija znakova u ljubavi daje na žalost najčešće prolaznu vezu sa naglašenim akcentom avanturizma kao temelja ovakvog odnosa koji se nakon odredjenog vremena gubi. Medjutim, postoje izuzeci koji pokazuju da, i pored mnogih neslaganja, ovakav spoj ipak uspeva da odoli mnogim teškoćama, prevazidje razlike i veza ipak opstane.

Pročitajte još Ovan i Jarac slaganje

Ovan & Vodolija

Ovakav spoj se u astrologiji smatra ne tako uspešnim, mada može umnogome pomoći rasporedjenost planeta Venere i Marsa, tako da se prvobitne razlike mogu prevazići. Ovan koji često ume biti nepromišljen i živeti "od danas do sutra" sušta je suprotnost Vodoliji koja voli da planira i uvek misli na buduće dogadjaje.

Pročitajte još Ovan i Vodolija slaganje

Ovan & Ribe

Ovakva kombinacija znakova u astrologiji nije naročito preporučljiva iz razloga što može doći do velikih neslaganja usled toga što ponekad Ovnovi ne pružaju dovoljno pažnje Ribama koje su preosetljive dok Ovnovi takodje očekuju pažnju od svojih partnera iz sasvim drugačijeg razloga. Najčešće se ta želja javlja zbog njihove sujetnosti.

Pročitajte još Ovan i Ribe slaganje

Bik & Bik

Za ovakvu kombinaciju znakova zodijaka karakteristično je to da oba partnera nemaju dovoljno hrabrosti da učine prvi korak, prilično su suzdržani i zatvoreni jedno prema drugom što u neretkim slučajevima rezultira lošom komunikacijom koja stvara probleme u ovakvom odnosu ovih dvaju znakova. Za ovakav spoj znakova u ljubavi gotovo da nema pravila po pitanju dužine veze, nekada su ovi parovi zajedno jako kratko, a nekada to preraste u dugotrajnu vezu, što zavisi od ostalih aspekata u njihovim ličnim horoskopima.

Pročitajte još Bik i Bik slaganje

Bik & Blizanci

Ovakav astro spoj u ljubavi može doneti brojne nesuglasice i nerazumevanje pošto su Blizanci po svojoj prorodi nestalni u ljubavi i teško se vezuju za partnera, što Bikovima ne odgovara jer oni ljubavnu vezu najčešće doživljavaju na drugačiji, ozbiljniji način tako da se zbog ovakvih razlika može javiti nesklad u ovakvoj ljubavnoj kombinaciji ovih horoskopskih znakova.

Pročitajte još Bik i Blizanaci slaganje

Bik & Rak

Za ovakvu kombinaciju znakova u ljubavi može se reći da je gotovo savršena. Bik kao izuzetno osećajan i nežan savršeno odgovara Raku koji u ljubavnom odnosu teži harmoniji i stabilnosti. Ovakav par može u kombinaciji sa ostalim harmoničnim aspektima izgraditi neraskidivu ljubavnu vezu.

Pročitajte još Bik i Rak slaganje

Bik & Lav

Ovakav spoj horoskopskih znakova može doneti probleme usled obostrane velike tvrdoglavosti. Ukoliko jedan od partnera ne nauči tokom života kako da "spusti loptu" lako može doći do razlaza. U slučaju ovakve kombinacije je najbitnija stavka pronaći zajednički jezik u ljubavi, jer i pored potencijalnih problema ovakav spoj ima šanse za uspeh jer je intenzitet osećanja podjednako snažan i kod Bikova i kod Lavova.

Pročitajte još Bik i Lav slaganje

Bik & Devica

Ovo je vrlo zanimljiva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi gde je nakon dobrog upoznavanja uzajamno razumevanje i poverenje na zavidnom nivou. Ovakvim parovima je lakše nego drugima da pronadju zajednički jezik, jer u ljubavi dele iste vrednosti. Njihove želje, potrebe i ciljevi se u većini slučajeva u potpunosti poklapaju.

Pročitajte još Bik i Devica slaganje

Bik & Vaga

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi dovodi do jedne veoma strastvene i žestoke emotivne veze. Ono što je karakteristično za ovakav spoj u ljubavi je da je slaganje na telesnom nivou izraženije od slaganja na intelektualnom nivou, tako da, ukoliko se privlačnost medju partnerima ovih dvaju znakova u ljubavi duže vreme održi, ovaj par ima velike šanse za opstanak, ukoliko ne - dolazi do razlaza.

Pročitajte još Bik i Vaga slaganje

Bik & Škorpija

U slučajevima ovakvih kombinacija veoma često dolazi do javljanja ogromne količine burnih osećanja i velikih strasti, tako da ovakvi parovi u većini slučajeva izgradjuju čvrstu, stabilnu i trajnu vezu.

Pročitajte još Bik i Škorpija slaganje

Bik & Strelac

Ovakva ljubavna astro kombinacija se u astrologiji smatra prilično problematičnom zbog evidentnih razlika u mišljenju koje kod Bika i Strelca postoje. Kod ovog para zastupljeno je slaganje prevashodno na seksualnom planu, dok dublje povezanosti u većini slučajeva ili uopšte nema, ili je manje zastupljena, medjutim, ovo objašnjenje ne sme se shvatiti kao pravilo, jer kompatibilnost u ljubavi zavisi i od mnogih drugih faktora i činilaca tj. moraju se uzeti u obzir i ostali aspekti iz horoskopa.

Pročitajte još Bik i Strelac slaganje

Bik & Jarac

Ovo je vrlo moćna kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi. Ovakvi parovi izgradjuju odnos pun nežnosti i topline jer se njihova shvatanja u ljubavi gotovo savršeno poklapaju. Njihove težnje za sticanjem materijalnog bogatstva se podudaraju kao i težnje da je u ljubavnom odnosu podjednako važno slaganje kako na seksualnom tako i na višem, duhovnom nivou, što njihovu ljubav čini skladnom i harmoničnom.

Pročitajte još Bik i Jarac slaganje

Bik & Vodolija

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi se u astrologiji prikazuje kao nebo i zemlja, kao dve gotovo nespojive tačke, jer je Vodolija po svojoj prirodi okrenuta onom krajnjem, opštem cilju u ljubavi ne vodeći preterano računa o sadašnjem trenutku tj. ponašanju u datom momentu, dok je Bik sav "sazdan od trenutka". Medjutim, ukoliko su drugi aspekti vezani za ljubav harmonični, ovakav par i pored mnogih problema imaće velike šanse za opstanak.

Pročitajte još Bik i Vodolija slaganje

Bik & Ribe

Bez obzira na činjenicu da su Bikovi vrlo čulni i okrenuti praktičnoj strani života, dok su Ribe sanjalice i stalno u svom savršenom unutrašnjem svetu, ovakav spoj može doneti jednu vrlo romantičnu ljubav punu prijatnih iznenadjenja.

Pročitajte još Bik i Ribe slaganje

Blizanci & Blizanci

Pozitivna strana ovakvog spoja horoskopskih znakova u ljubavi je ta da ovakvi parovi ostvaruju izuzetno dobru komunikaciju, dok se negativna strana ovakvog spoja ogleda u tome što se kod ovakvih parova izraženije nego kod drugih javljaju stresne situacije, pošto su Blizanci po prirodi vrlo nervozni.

Pročitajte još Blizanci i Blizanci slaganje

Blizanci & Rak

Ovakav spoj horoskopskih znakova ne donosi puno iskrenosti u ljubavnu vezu. Blizanci se po svojoj prirodi povlače i ne priznaju uvek svoja osećanja, dok Rakovi žele da uživaju u toplini porodičnog doma - njima je, dakle, vezivanje i iskrenost u ljubavi veoma bitna. Ukoliko su i drugi aspekti neharmonični, ovaj par može godinama pokušavati da ostvari gotovo nemoguće.

Pročitajte još Blizanci i Rak slaganje

Blizanci & Lav

Ovakva kombinacija znakova dovodi do neobuzdane ljubavi sa snažnim intenzitetom osećanja, medjutim, problem koji eventualno može nastati je povremena pojava nevernosti. Takodje, oboje mogu biti vrlo tvrdoglavi usled obostrane želje za dominacijom u vezi.

Pročitajte još Blizanci i Lav slaganje

Blizanci & Devica

Ovaj ljubavni par u astrologiji rezultira jednim divnim, pouzdanim ljubavnim odnosom koji se zasniva pre svega na odličnoj komunikaciji i dobrom razumevanju, tako da ima velike šanse da bude trajne prirode.

Pročitajte još Blizanci i Devica slaganje

Blizanci & Vaga

Ovakvi parovi ljubav doživljavaju veoma prirodno, bez nekog naročitog uzbudjenja i strasti, ali sa puno poverenja i vernosti. Ovakva kombinacija u ljubavi je prema astrološkom tumačenju dobra, ali može joj jedino nedostajati "vatra" u ljubavnom odnosu.

Pročitajte još Blizanci i Vaga slaganje

Blizanci & Škorpija

Ovakva kombinacija znakova se može veoma dobro slagati u seksu, ali dublju emotivnu povezanost ovakvi parovi će teško pronaći u svom odnosu. Dok se Blizanci u ljubavnom odnosu ponašaju kao "plutajuća boca u moru" tj. ne mogu se u potpunosti predati i opustiti na početku veze i potrebno im je više vremena za to, Škorpije bivaju ranjene i često se povlače i odustaju od ovakve veze jer im očekivanja od partnera nisu ispunjena. Ovakvi parovi moraju biti strpljivi i to predstavlja ključnu stvar za uspeh i dugotrajnost veze.

Pročitajte još Blizanci i Škorpija slaganje

Blizanci & Strelac

Ovo je vrlo komunikativan par, za koji se može reći da je na istoj talasnoj dužini. Ovakva kombinacija znakova gotovo da garantuje uspeh i dugovečnost veze, medjutim, povremeni sukobi i nepoverenje mogu se javiti zbog drugih neharmoničnih aspekata.

Pročitajte još Blizanci i Strelac slaganje

Blizanci & Jarac

Ovakva ljubavna astro kombinacija može ponekad dovesti do nesigurne ljubavi u kojoj može doći do niza neprijatnosti, teških svadja i razlaza zbog neuskladjenosti stavova ovih dvaju znakova. Jarac vrlo ozbiljno shvata ljubavnu vezu dok su Blizanci i nestalnije prirode tako da Jarčeva osećanja mogu biti veoma povredjena što i može dovesti do češćih raskida ovakvih veza.

Pročitajte još Blizanci i Jarac slaganje

Blizanci & Vodolija

Ovaj spoj u ljubavi smatra se posebno dobrim zbog činjenice da ovakvi parovi razvijaju duboku emotivnu povezanost koja se temelji na prijateljskoj osnovi, tako da se ovakav ljubavni odnos u astrologiji smatra odnosom punim poverenja, medjusobnog razumevanja i topline.

Pročitajte još Blizanci i Vodolija slaganje

Blizanci & Ribe

Ovakav astro par u ljubavi karakteriše jaka volja i spremnost na stalno požrtvovanje i unapredjenje odnosa zbog čega ovakve veze mogu trajati za ceo život. Javljanje problema i nesuglasica kod ovakvih parova najčešće brzo prolazi i sve se relativno brzo vraća u ravnotežu.

Pročitajte još Blizanci i Ribe slaganje

Rak & Rak

Ova kombinacija daje vrlo emotivnu i čvrstu ljubavnu vezu jer se za Rakove u astrologiji smatra da su takoreći obdareni za pružanje nežnosti i pažnje svom partneru i da se jako vezuju u ljubavi. Ovakav par vrlo je osetljiv i poseduje jaku volju i mentalnu snagu da stalno unapredjuje svoj odnos. Takodje, u vezi se pokazuju zaštitnički nastrojeno prema svojoj voljenoj osobi.

Pročitajte još Rak i Rak slaganje

Rak & Lav

Ovo je kombinacija znakova u ljubavi koja može ali ne mora imati uvek uspešnu vezu, što u najvećem broju slučajeva zavisi od volje i spremnosti oba partnera za kompromisna rešenja i prilagodjavanja u odnosu. Avanturistički duh Lava stalno je u potrazi za novim strastima u ljubavnom odnosu, dok je Rak "mirnije" prirode, tako da, ukoliko nauče da prihvate i prevazidju razlike, mogli bi izgraditi postojanu ljubavnu vezu.

Pročitajte još Rak i Lav slaganje

Rak & Devica

Ljubavni parovi sa ovakvom kombinacijom znakova u svom odnosu mogu prvenstveno naići na teškoće zbog loše i otežane komunikacije. Rak, koji je senzitivnije prirode od Device, želi da razgovara i odmah rešava probleme, dok Devica ima tu karakteristiku da se povlači u sebe, tako da se uskladjenost kod ovog ljubavnog para može postići stalnim poboljšavanjem komunikacije i otvorenim dijalogom.

Pročitajte još Rak i Devica slaganje

Rak & Vaga

Ovakav ljubavni par se u astrologiji smatra vrlo energičnim i samouverenim, tako da u većini slučajeva generalno postoji jako dobro slaganje i velika spremnost za održavanjem veze. Rak i Vaga imaju slične poglede na život, i njihova emotivnost (Rak) i logičnost (Vaga) se savršeno dobro uklapaju u njihovom odnosu.

Pročitajte još Rak i Vaga slaganje

Rak & Škorpija

Ova ljubavna veza je vrlo intuitivna i zasniva se na dubokom razumevanju. Oba partnera imaju intenzivna osećanja koja često traju veoma, veoma dugo.

Pročitajte još Rak i Škorpija slaganje

Rak & Strelac

U slučaju ovakve kombinacije znakova u ljubavi često može doći (mada nije nužnost) do povredjivanja osećanja kod oba partnera. Rak koji po svojoj prirodi ponekad ume i da "guši" svojom posesivnom ljubavlju odbija Strelca koji je više za varijantu slobodne ljubavi bez preteranog vezivanja.

Pročitajte još Rak i Strelac slaganje

Rak & Jarac

Ovo je kombinacija znakova koja pokazuje kako je ponekad u ljubavi i nemoguće - moguće. Oni zajedno ruše granice i njihova ljubav je nesputana. Veoma cene tradicionalne vrednosti i zajedno uživaju u toplini porodičnog doma.

Pročitajte još Rak i Jarac slaganje

Rak & Vodolija

Ova kombinacija znakova u ljubavi na žalost ne daje uvek uspešnu i stabilnu vezu, medjutim, ovo nikako nije obeshrabrujuće jer uspešnost veze umnogome zavisi i od ostalih faktora (aspekata) u ličnim horoskopima oba partnera. Tumačenje po kome ovakva kombinacija može imati samo prolaznu ljubavnu avanturu objašnjava se činjenicom da topli Rak ne može u potpunosti da se približi i otkrije svoja osećanja hladnoj i pomalo nedostupnoj Vodoliji.

Pročitajte još Rak i Vodolija slaganje

Rak & Ribe

Ljubavni par sa ovakvom kombinacijom znakova smatra se vrlo uspešnim i postojanim. Oba partnera su veoma senzitivne prirode, vežu ih i vode snažna osećanja. Takodje, ovo je spoj jedne vrlo romantične ljubavi.

Pročitajte još Rak i Ribe slaganje

Lav & Lav

Odlična kombinacija. Za ovaj par se može reći da se gotovo savršeno uklapa i razume. Vaše potrebe i želje su uskladjene, naročito po pitanju seksa, dok problem koji bi mogao nastati jeste potreba oba partnera za dominacijom u vezi. Ovaj par uliva sigurnost, unosi smeh i veselost gde god da se pojavi i mnogi im zavide.

Pročitajte još Lav i Lav slaganje

Lav & Devica

Ljubavni par sa ovakvom kombinacijom znakova se prema astrološkom tumačenju ne smatra naročito dobrom iz razloga što Lavu nikako ne odgovara sitničarenje i ispitivanje do u detalje analitične Device koja je takva po prirodi, tako da ovom paru može biti vrlo teško da se prilagodi u ljubavi.

Pročitajte još Lav i Devica slaganje

Lav & Vaga

Ovaj astro par se u ljubavi pokazuje vrlo dinamičnim i mentalno snažnim. Karakteristično je takodje i to da su prilikom javljanja bilo kakvih problema voljni da zajedno rade na rešenju datog problema, i gotovo uvek budu iskreni jedno prema drugom. Ukoliko, pak, i dodje do većih problema koje ne mogu rešiti uzrok tome se nalazi najčešće u ostalim manje harmoničnim aspektima.

Pročitajte još Lav i Vaga slaganje

Lav & Škorpija

Ovo je veoma moćna kombinacija koja daje vrlo vatrenu ljubav. Zajedno uživaju u svojim zavodničkim čarima, potpuno se predaju jedno drugome i savršeno zabavljaju. Medjutim, ukoliko dodje do sukoba, nijedno od njih dvoje se neće lako povući.

Pročitajte još Lav i Škorpija slaganje

Lav & Strelac

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi je generalno jako dobra i ima velike šanse za uspeh u vezi. Oba partnera su veoma strastvena i okrenuta avanturama tako da su takoreći garancija za dobar provod i druženje. Ponekad može doći do sukoba jer je Lav veoma porodičan i voli u sve da bude uključen, dok Strelac ponekad stvari radi na svoju ruku.

Pročitajte još Lav i Strelac slaganje

Lav & Jarac

Ovo je primer koji se u astrologiji smatra ne baš preterano srećnom kombinacijom jer može lako doći do sukoba zbog činjenice da Lavu odgovara otvorenost i dokazivanje ljubavi dok je Jarac hladan i ne voli preterano da pokazuje svoja osećanja. Uprkos tome, ovaj par može uspeti jer mnoge stvari od kojih zavisi kompatibilnost u ljubavi, zavise od drugih aspekata iz ličnih horoskopa oba partnera.

Pročitajte još Lav i Jarac slaganje

Lav & Vodolija

U ljubavi se Lav pokazuje vrlo osetljivim, željnim obasipanja pažnje i nežnosti, obožavanja, dok Vodoliji ponekad teško pada da toliko pažnje posveti svom partneru i isključi se od ostatka sveta da bi bila potpuno njegova. Iz tog razloga ovaj par se ne čini naročito srećnim mada za njega ipak postoji nada da se uz prilagodjavanje i dovoljno volje Lav i Vodolija bolje upoznaju i približe jedno drugom.

Pročitajte još Lav i Vodolija slaganje

Lav & Ribe

Ovo je gotovo savršena kombinacija znakova u ljubavi koja može izgraditi i uspostaviti vrlo postojanu i duboku psihološku vezu. Neustrašivi, strastveni, zaštitnički nastrojeni Lavovi savršeno odgovaraju Ribama koje su krhke, nežne, osetljive i romantične, tako da je njihova ljubav u većini slučajeva obostrana i trajna.

Pročitajte još Lav i Ribe slaganje

Devica & Devica

Za ovaj par horoskopskih znakova u ljubavi se može reći da je na istoj talasnoj dužini. Njihova ljubav je nežna i romantična a porodica puna topline. Device dele svoja perfekcionistička shvatanja i u njihovom odnosu vlada gotovo uvek savršena i harmonična atmosfera.

Pročitajte još Devica i Devica slaganje

Devica & Vaga

U slučaju ove kombinacije znakova u ljubavi može doći do odredjenih problema, medjutim oni nisu nepremostivi i ovom paru je potrebno samo malo više vremena za zbližavanje, prihvatanje medjusobnih navika, mana i vrlina, tako da nakon malo težeg i sporijeg upoznavanja dolazi do poverenja i sklada u njihovom odnosu.

Pročitajte još Devica i Vaga slaganje

Devica & Škorpija

Za ljubavni par sa ovom kombinacijom znakova je vrlo karakteristično slaganje na intelektualnom nivou. Devica i Škorpija se gotovo savršeno uklapaju, konverzacija im je otvorena i iskrena, a osećanja veoma duboka. Za ovaj par se prema astrološkom tumačenju može reći da uspeva da ostvari retku duboku povezanost na psihološkom nivou.

Pročitajte još Devica i Škorpija slaganje

Devica & Strelac

Devica je pravi magnet za Strelca i ovo dvoje u ljubavi može da ostvari veoma čvrstu i postojanu vezu. Ova povezanost se odnosi podjednako i na telesnu i na umnu sferu jer je njihova ljubav skladna i uravnotežena.

Pročitajte još Devica i Strelac slaganje

Devica & Jarac

Ova kombinacija horoskopskih znakova ima veliki potencijal u ljubavi. Vrlo značajna stvar koja je karakteristična za ovaj par je ta da u njihovom odnosu postoji puno razumevanja koje se temelji pre svega na njihovoj dobroj komunikaciji, i za ovu ljubav se može reći da je prava čarolija.

Pročitajte još Devica i Jarac slaganje

Devica & Vodolija

Za ovakvu kombinaciju je karakteristično intelektualno uklapanje koje postoji zbog same prirode ovih horoskopskih znakova koji su na tom polju brilijantni, medjutim, kada je reč o emocijama ovaj par je po tom pitanju pomalo hladan.

Pročitajte još Devica i Vodolija slaganje

Devica & Ribe

Ovo je kombinacija znakova koja gotovo u potpunosti pokazuje kako se suprotnosti veoma dobro slažu. Analitična i perfekcionistička Devica održava red, gradi planove za budućnost, dok su Ribe instinktivne i često sklone haosu. Bez obzira na ovo, njih dvoje se dopunjuju i savršeno privlače.

Pročitajte još Devica i Ribe slaganje

Vaga & Vaga

Kao i većinu drugih kombinacija znakova zodijaka u ljubavi, i ovu kombinaciju u ljubavnom odnosu karakterišu kako pozitivne tako i negativne stvari, pa tako ovaj par od pozitivnih stvari karakteriše racionalnost, maštovitost i ugladjenost, dok s druge strane ovaj par može biti veoma sklon javljanju neke vrste iznenadne "tišine" u odnosu usled nesigurnosti koja se može lako javiti izmedju ovih partnera.

Pročitajte još Vaga i Vaga slaganje

Vaga & Škorpija

Kod ovakvog ljubavnog para emocije su veoma snažne i vode glavnu ulogu u ljubavnom odnosu. Ovaj par je romantičan a njihova veza je žestoko strastvena, naročito u početku. Medjutim, kod ljubavnog para sa ovom kombinacijom znakova može doći do opasnosti od brzog zasićenja tako da se generalno može reći da su ovakve veze često, mada ne i uvek prolaznog karaktera.

Pročitajte još Vaga i Škorpija slaganje

Vaga & Strelac

Za ovaj par se može reći da je vrlo avanturističkog karaktera. Ljubavni partneri sa ovom kombinacijom znakova su stalno u potrazi za novim strastima i zadovoljstvima i njihove potrebe i želje se u većini slučajeva veoma dobro poklapaju, naročito kada je seksualni život u pitanju, dok im je za ostvarenje dublje povezanosti na višem nivou potrebno malo više vremena.

Pročitajte još Vaga i Strelac slaganje

Vaga & Jarac

Kod ovog para gotovo sve može savršeno funkcionisati do momenta kada treba otvoreno i jasno reći i pokazati svoja osećanja jer upravo tada dolazi do nepotrebnih problema usled zatvorenosti partnera sa ovom kombinacijom znakova.

Pročitajte još Vaga i Jarac slaganje

Vaga & Vodolija

Ljubavni par sa ovom zodijačkom kombinacijom karakteriše staloženost, lepa jednostavnost i snažna mentalna povezanost. Medjutim, ponekad kao da im nedostaje ona ljubavna čar - pokazivanje nežnih, tananih i strasnih osećanja što bi ovaj par u mnogome osvežilo i dalo mu jednu novu dimenziju, tako da je ovom paru u osnovi potreban samo okidač ili neka vrsta takozvane ljubavne "infuzije" da bi njihova ljubav bila potpuna.

Pročitajte još Vaga i Vodolija slaganje

Vaga & Ribe

Ova kombinacija znakova u ljubavi se smatra ne baš naročito sjajnom iz razloga što je Vaga, iako romantičar po prirodi, ona je to najčešće samo površno, dok je u suštini više hladna i nesnalažljiva kada su emocije u pitanju, tako da se Ribe u većini slučajeva mogu osetiti zapostavljeno i nedovoljno voljeno.

Pročitajte još Vaga i Ribe slaganje

Škorpija & Škorpija

Dve Škorpije u ljubavi simbol su najveće seksualne privlačnosti kao i dobro razvijene komunikacije. Oba partnera su opčinjena medjusobno i opijena ljubavlju koja u većini slučajeva može trajati večno. Kratkotrajni sukobi koji se mogu pojaviti kod ovog para vezani su za pojavu sumnje i nedovoljnog poverenja kao dva osnovna uzroka javljanja problema.

Pročitajte još Škorpija i Škorpija slaganje

Škorpija & Strelac

Ovi znaci zodijaka u suštini nemaju snažne predispozicije za ostvarenje stabilne i uspešne veze, medjutim, ukoliko jedan od partnera, ako ne i oba, imaju planete u znaku drugog, ovaj odnos može doživeti vrhunac i predavanje bez ograničenja sa lakoćom.

Pročitajte još Škorpija i Strelac slaganje

Škorpija & Jarac

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi daje jednu vezu koja je na veoma lep način jednostavna i prirodna. Osim toga, oba partnera su veoma zaštitnički nastrojena u vezi što doprinosi jačanju i stabilnosti ove veze. Generalno, imaju velike šanse za uspeh i dugotrajnost veze.

Pročitajte još Škorpija i Jarac slaganje

Škorpija & Vodolija

Ova kombinacija horoskoskih znakova se u astrologiji ne smatra naročito prirodnom i uobičajenom kada je ljubavni odnos u pitanju jer Škorpija je znak koji voli neograničeno stapanje i njegove emocije su snažne, duboke i komplikovane, dok Vodolija više razmišlja o idejama, sklona je zatvaranju u sebe i emotivnom udaljavanju, tako da se njihovi planovi i želje ne poklapaju uvek baš najbolje.

Pročitajte još Škorpija i Vodolija slaganje

Škorpija & Ribe

Oba partnera su romantična, čulna i uživaju u ispoljavanju nežnih emocija, tako da je u ovom primeru kombinacije znakova emotivno poklapanje gotovo savršeno.

Pročitajte još Škorpija i Ribe slaganje

Strelac & Strelac

Ljubavni par sa ovom kombinacijom znakova je često sklon preteranom razmišljanju o dostizanju savršenstva što ga može udaljiti od realnosti jer stalno sanja nedostižne snove. Osim toga stalno je u potrazi za avanturama i zabavom jer ovi partneri vole da stalno unose neke novine u svoj odnos ne bi li na taj način unapredili odnos i učinili ga zanimljivijim.

Pročitajte još Strelac i Strelac

Strelac & Jarac

Ova astrološka kombinacija u ljubavi se u astrologiji smatra očaravajućom. Partneri su često predani jedno drugom i opčinjeni medju sobom. Karakteriše ih još i zrelo razmišljanje o ljubavi kao i dobra organizovanost kada je u pitanju rad na ostvarenju zajedničkih planova.

Pročitajte još Strelac i Jarac

Strelac & Vodolija

Ovo je primer ljubavnog para koji poseduje veoma široke poglede na stvari, medjutim, ono što nedostaje ovom paru je dobra komunikacija koja predstavlja podlogu za uspeh jedne veze. Osim toga, ovaj par se retko kada može potpuno usaglasiti kada je u pitanju pravljenje zajedničkih planova za budućnost.

Pročitajte još Strelac i Vodolija

Strelac & Ribe

U slučaju ove kombinacije znakova u ljubavnoj vezi može neretko doći do vršenja prevelikog pritiska znaka Strelca na znak Riba, usled čega krhke i emotivno "lomljive" Ribe mogu postati pasivne i nezainteresovane za ovu vezu. Medjutim, ono što ih u većini slučajeva dosta dobro spaja je radoznali duh i sklonost ka sanjarenju.

Pročitajte još Strelac i Ribe

Jarac & Jarac

Ovom paru je često u ljubavi lako dogovoriti se oko gotovo svega. Dele ista shvatanja, imaju iste planove i potpuno su predani jedno drugome. Ono što ih takodje krasi u ljubavi je da su veoma porodični i organizovani oko svega, tako da je u većini slučajeva njihov život skladan, isplaniran i dobro sredjen.

Pročitajte još Jarac i Jarac slaganje

Jarac & Vodolija

Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi daje relativno uspešan ljubavni odnos, zbog činjenice da Vodoliji (koja je po svojoj prirodi pristalica novih ideja) ponekad ne odgovara tradicionalni duh Jarca jer se njegovi stavovi mogu direktno odraziti na njihovu vezu, i onda Vodoliji ne bi bilo naročito zanimljivo i interesantno u vezi.

Pročitajte još Jarac i Vodolija slaganje

Jarac & Ribe

U slučaju ovakve kombinacije zodijačkih znakova u ljubavi može doći do snažnog uzajamnog nadahnuća i velike podrške. Prizemni Jarac podržava Ribe i pomaže im da se lakše snadju u realnom svetu i pravilno usmere svoje emocije, tako da je ovaj spoj prema astrološkom tumačenju veoma dobar i koristan za oba partnera.

Pročitajte još Jarac i Ribe slaganje

Vodolija & Vodolija

Savršen par za ostvarenje savršene konverzacije koja predstavlja temelj i koja je jedan od glavnih preduslova za ostvarenje bliskosti i harmonije u ljubavi. Osim toga, dve Vodolije u ljubavi su pravi vizionari, slobodnog duha i nesputane prirode.

Pročitajte još Vodolija i Vodolija slaganje

Vodolija & Ribe

Na prvi pogled ova kombinacija znakova u ljubavi deluje kao savršena i obećavajuća, medjutim, Ribe ne mogu da izadju na kraj sa Vodolijom jer njihova osećajnost i potreba za vezivanjem u većini slučajeva ne odgovara slobodnom duhu Vodolije koja se stalno premišlja i udaljava zbog nenaviknutosti na takvu, za njen ukus, preterano nežnu ljubav.

Pročitajte još Vodolija i Ribe slaganje

Ribe & Ribe

Kada je komunikacija i razumevanje u pitanju ovaj par je bez konkurencije jer često savršeno dobro komunicira i razume svoje najskrivenije želje i potrebe. Medjutim, postoji opasnost od javljanja melanholičnosti u njihovom odnosu jer ova dva sanjara stalno lebde u vazduhu i često nisu u mogućnosti da racionalno donose odluke i suočavaju se sa problemima u stvarnosti jer ih svuda nose osećanja i upravljaju njihovim životima.

Pročitajte još Ribe i Ribe slaganje

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE