UPOREDNI HOROSKOP

Želiš da tvoja ljubav cveta? Želiš da saznaš da li i kada će tvoji snovi, želje i nadanja na polju ljubavi postati stvarnost? Mogućnosti za to opisuje tvoj ljubavni uporedni horoskop.

Uporedni horoskop nalik je na uzbudljivi ljubavni roman o tvojoj ljubavnoj priči. Izrada uporednog horoskopa iz ove ponude se pokazala jednom od natraženijih i najpopularnijih vrsta horoskopa tokom mog dugogodišnjeg bavljenja astrologijom.

U uporednom horoskopu se dobija o sledećim oblastima:

  • O zajedničkoj budućnosti
  • Slaganje na seksualnom planu
  • Intenzitet osećanja i privrženost
  • Ostvarenje želja
  • Ključni događaji
  • Finansijska situacija u ljubavnoj vezi ili braku
  • Ostvarenje braka (ukoliko niste u braku)
  • Uzbudljive mogućnosti za procvat ljubavne veze/braka
  • Potomstvo, odnosno mogućnosti za ostvarenje potomstva
  • Odgovori na Vaša pitanja (možete postaviti do 3 pitanja)

Prilagođeno za čitanje na smartfonu, tabletu, kompjuteru...

Obim uporednog horoskopa:
10 stranica (oko 2000 reči)

Cena izrade UPOREDNOG HOROSKOPA:

4000 dinara

UPOREDNI HOROSKOP NARUČITE NA SLEDEĆI NAČIN:

NARUČIVANJE UPOREDNOG HOROSKOPA

Podatke potrebne za naručivanje uporednog horoskopa: datum, vreme i mesto rođenja kao i dodatna pitanja možete poslati na e-mail za naručivanje:

e-mail: olja@astrum.co.rs

(napomena: odgovaram samo ozbiljnim klijentima)

Nakon što naručite na mejl će Vam stići potvrda porudžbine sa podacima za uplatu na račun agencije, uplaćuje se na šalteru bilo koje banke ili pošte u Srbiji (a može se uplatiti i elektronski preko E-bankinga na dinarski račun agencije). Naručeni UPOREDNI HOROSKOP će Vam stići na mejl ubrzo nakon evidentiranja uplate izvršene pod Vašim imenom i prezimenom.

Izradu uporednog horoskopa mogu naručiti punoletne osobe.

Prilikom naručivanja dostavite ispravne podatke, astrolog ne snosi odgovornost za vaše greške niti preuzima obavezu ponovne izrade horoskopa ukoliko dostavite pogrešne podatke.

Niste u obavezi da dostavite dokaz o uplati zato što će Vaša uplata (uplata pod Vašim imenom i prezimenom) biti evidentirana na izvodu banke ubrzo nakon uplate.

Uz naručeni uporedni horoskop će Vam na mejl nakon evidentiranja uplate biti poslat i fiskalni račun.

Podaci o agenciji ASTRUM:
PIB agencije: 104879916
Matični broj agencije: 60575118
Tel: 063 7818676
Račun agencije je otvoren u Banca Intesa Beograd
Vlasnica agencije: Olivera Petković
Agencija postoji od 2007. godine.

UPOREDNI HOROSKOP - detaljna astrološka analiza

Uporedni horoskop je dragocena astrološka analiza koja opisuje ljubavnu povezanost dve osobe i koja može rešiti vaše dileme (a pogotovo je dragocena kada je uzeta u obzir i sinastrija i kompozit).

Sinastrija uključuje upoređivanje dve natalne karte a kompozitni horoskop omogućava da se pomoću srednjih tačaka koje se uzimaju spajanjem dve natalne karte dođe do zajedničkog horoskopa. Za uporedni horoskop se ponekad koristi i naziv uporedna natalna karta. Za uspešnost veze/braka i za sklad situacije na tom polju potrebno je znati kako izbeći javljanje onih problema koji bi onemogućavali sklad, uspešnost i očuvanje veze/braka a uporedni horoskop iz ove ponude ima za cilj i očuvanje veze/braka i dodatno poboljšanje situacije na tom polju.

Uporedni horoskop koji je ovde predstavljen uzima u obzir i sinastriju i kompozitni horoskop pa se dolazi do potpunijeg zajedničkog uporednog ljubavnog horoskopa koji otkriva detaljnije slaganje dve osobe u ljubavi, kakva je vaša kompatibilnost u ljubavi, da li raspored planeta u zajedničkom horoskopu ukazuje na trajnu ljubavnu povezanost itd.

Uporedni horoskop se izrađuje na osnovu podataka o rođenju dve osobe i može Vam otkriti mogućnosti za pozitivna dešavanja i jačanje bliskosti u vašoj ljubavnoj vezi/braku (a i o mogućnostima za započinjanje ljubavne veze ukoliko još uvek niste započeli vezu ili o mogućnostima za obnavljanje veze ukoliko je došlo do raskida), ova astrološka analiza vam može otkriti u kojoj meri ste astrološki kompatibilni i kako poboljšati slaganje, može vam otkriti o budućnosti odnosa/veze, o mogućnostima da ljubav bude krunisana brakom i o mogućnostima za potomstvo.

Dva srca

Prilikom izrade uporednog horoskopa uzima se u obzir odnos i položaj Sunca, Meseca i planeta: Merkura, Venere, Marsa, Jupitera, Saturna, Urana, Neptuna a i Plutona i ostalih relevantnih pokazatelja pa ovaj horoskop sadrži neuporedivo više korisnih informacija nego kada se samo tumači slaganje Sunčevih (horoskopskih) znakova u ljubavi jer uporedni horoskop je znatno detaljnija astrološka analiza i pruža kompletniju sliku ljubavnog odnosa dok slaganje horoskopskih znakova predstavlja tek delić složene ljubavne slagalice.

Tumačenje uporednog horoskopa može otkriti i kakva je budućnost ljubavne veze/braka ali takođe, daje uvid i u Vašu trenutnu ljubavnu situaciju pa ukoliko je Vaša ljubavna priča trenutno zamršena i komplikovana mogli biste uspeti lakše da uz pomoć adekvatnih saveta astrologa rešite eventualne probleme u ljubavi, otklonite dileme i nedoumice po pitanju nekih dešavanja koja Vam nisu jasna u ljubavnom odnosu/vezi.

Uporedni horoskop možete naručiti i ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, dužoj ili kraćoj (ili ste u braku) a možete naručiti i ukoliko neprestano mislite na neku osobu, privlačna Vam je za ostvarenje ljubavne veze ali vi iz nekog razloga niste sigurni da li je to ono pravo i želite da saznate kakve bi bile mogućnosti i budućnost vašeg odnosa. U ovom horoskopu se nalaze i saveti koji se odnose na očuvanje veze/braka.

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum