Natalna karta, izrada i tumačenje

Natalna karta ili karta rođenja zasniva se na rasporedu planeta, zvezda i ostalih nebeskih tela u trenutku vašeg rođenja. Kao što je svaka osoba na svetu jedinstvena i neponovljiva jedinka i kombinacija gena isto tako i svaka osoba na svetu ima svoju unikatnu natalnu kartu koja prikazuje kakva je bila astrološka planetarna konfiguracija na nebu tačno u momentu njenog rođenja. Raspored nebeskih tela u trenutku rođenja i mnogobrojni astrološki uticaji i pokazatelji iz natalne karte u velikoj meri određuju kakav će biti životni put individue.

Natalna karta opisuje sve segmente života (ljubav, porodica, potomstvo, ljubavne veze, brak, polje ličnog usavršavanja/obrazovanja, posao, karijera, poslovni uspeh, skriveni potencijali, životna stremljenja i sreća, ograničavajući faktori za ostvarenje većih uspeha, mogućnosti i "prečice" za lakše prevazilaženje takvih ograničavajućih faktora i za lakše rešenje životnih problema kao i za preokretanje stvari u vašu korist, vaš odnos sa okolinom i još puno toga).

Izrada i tumačenje natalne karte (natalni horoskop) je detaljno tumačenje i spada među najtraženije i najpopularnije astrološke analize.

Za tumačenje su potrebni podaci o rođenju (datum, mesto i vreme ređenja). Veliki broj ljudi je već iskoristio dragocene prednosti svoje protumačene karte rođenja i vrlo brzo se uverio u čudesnu moć astrologije. Pravilno (profesionalno) protumačena natalna karta sadrži brojne korisne savete i sugestije astrologa koji mogu pomoći u lakšem prepoznavanju životnih prilika i šansi, u uspešnijem prevazilaženju problema, izbegavanju životnih zamki i u ostvarenju mnogih životnih planova, želja i uspeha. Lepo je i korisno imati protumačenu natalnu kartu. Mnogi klijenti mi se obraćaju sa željom da im baš ja uradim natalnu kartu.

Tumačenje je u formi teksta i radi se na osnovu položaja planeta po znacima i kućama (tumačenje Sunca, Meseca, Merkura, Venere, Marsa, Jupitera, Saturna, Urana, Neptuna i Plutona). U obzir se uzima i tumačenje zodijačkog znaka kao i uticaj Ascendenta (podznaka) kao i vladajuće planete u Vašoj karti rođenja. Takođe, izrada natalne karte je unapredjena i tumačenjem asteroida, Hirona, Lilita, Fortune (srećne tačke u Vašoj karti), tumačenjem mesečevih čvorova (analiza Vaše karme), kao i korisnim i upotrebljivim savetima astrologa što ovu ponudu izdvaja i čini je posebno dragocenom.

Profesionalno tumačenje vaše natalne karte možete već sada naručiti na ovom sajtu.

Bogatu i jedinstvenu ponudu za detaljno tumačenje natalne karte odnosno za izradu ličnog natalnog/životnog horoskopa pogledajte na stranici:

https://www.astrum.co.rs/licni.htmlAutorka: Olivera Petković
Još tekstova:
Letnje računanje vremena
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE