GODIŠNJI HOROSKOP

Radoznali ste i želite da saznate šta Vas očekuje u bližoj budućnosti? Potrebne su Vam astrološke predikcije za predstojeći period? Tu sam da Vam pomognem u potrazi za odgovorima i u prevazilaženju problema na emotivnom, ljubavnom, porodičnom i poslovnom planu.

Budućnost možete početi da menjate već sada!

Vaš lični Godišnji Horoskop Vam uz pomoć astroloških smernica i saveta može otkriti načine na koje biste mogli već ubrzo osetiti promene na bolje u svom životu i otkriti Vam kako da kreirate uspešniju budućnost za narednih godinu dana. Analiza i tumačenje godišnjeg horoskopa odnosi se na ključne događaje i buduća dešavanja u narednih godinu dana na bitnim životnim poljima.

Izrada godišnjeg horoskopa iz ove ponude obuhvata sledeće stavke: ljubav, sreća, ljubavna veza/brak, romantika, strastvenost, osećanja, komunikacija, uzbudljive mogućnosti, uspeh, napredak, posao, karijera, finansije, prosperitet, ostvarenje ambicija, ključna dešavanja, realizacija planova, zarada, napredovanje na poslu, potomstvo, porodica. U godišnji horoskop uključeni su i odgovori na vaša pitanja. Pitanja postavljate prilikom naručivanja.

Obim godišnjeg horoskopa: 5-6 stranica (oko 1000 reči)

Cena izrade GODIŠNJEG HOROSKOPA:

2900 dinara

Godišnji horoskop iz ove ponude se odnosi na period od godinu dana koji počinje već od trenutka kada Vam nakon uplate stigne na mejl!
(dakle, ne odnosi se na period od rođendana do rođendana)

GODIŠNJI HOROSKOP NARUČITE NA SLEDEĆI NAČIN:


NARUČIVANJE GODIŠNJEG HOROSKOPA
Podatke za naručivanje godišnjeg horoskopa: datum, vreme i mesto rođenja kao i dodatna pitanja možete poslati na e-mail za naručivanje:

e-mail: olja@astrum.co.rs

(napomena: odgovaram samo ozbiljnim klijentima)

Navedite u mejlu da naručujete godišnji horoskop. Nakon što naručite na mejl će Vam stići potvrda porudžbine sa podacima za uplatu na račun agencije, uplaćuje se na šalteru banke ili pošte (a može se uplatiti i elektronski preko E-bankinga). Naručeni GODIŠNJI HOROSKOP će Vam stići na mejl ubrzo nakon evidentiranja uplate izvršene pod Vašim imenom i prezimenom.

Izradu godišnjeg horoskopa mogu naručiti punoletne osobe.

Uz naručeni godišnji horoskop će Vam na mejl nakon evidentiranja uplate biti poslat i fiskalni račun.

Niste u obavezi da dostavite dokaz o uplati zato što će Vaša uplata (uplata pod Vašim imenom i prezimenom) biti evidentirana na izvodu banke ubrzo nakon uplate.


Olivera Petković
Astrološkinja Olivera Petković

Podaci o agenciji ASTRUM:
PIB agencije: 104879916
Matični broj agencije: 60575118
Tel: 063 7818676
Račun agencije je otvoren u Banca Intesa Beograd
Vlasnica agencije: Olivera Petković
Agencija postoji od 2007. godine