Podznak Jarac

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Podznak Jarac nagoveštava spremnost na veći trud i posvećeniji rad u cilju ostvarenja bolje satisfakcije na poslovnom i finansijskom planu. Za ove osobe važi da su veoma ambiciozne a u teškim situacijama na poslovnom planu mogu biti spremne da se hrabro i istrajno bore sa iznenadnim problemima i, dodatno, da i u takvim situacijama pronalaze neke nove prilike za postizanje uspeha i da se dodatnim naporima izbore za bolju poziciju na ovom životnom polju. Kada se nađu u komplikovanijim i problematičnijim situacijama oslanjaju se na svoje iskustvo i trude se da na najbolji mogući način primene svoja znanja i svoje sposobnosti. Ukoliko Ascendent u Jarcu gradi povoljne aspekte, osoba može lakše iskoristiti brojne prilike za prevazilaženje problema kao i za ostvarenje uspeha dok ukoliko gradi nepovoljne aspekte osoba može češće biti u situacijama koje zahtevaju i znatno složeniji pristup kao i više truda i posvećenosti.
Podznak Jarac

Ove osobe često mogu na druge ljude ostavljati utisak smirenosti i disciplinovanosti a neretko predstavljaju i neku vrstu autoriteta mnogima iz svoje okoline. Ponekad ostavljaju znatno snažniji utisak ozbiljnosti i strogosti kao i utisak postojanja izraženije želje za boljom kontrolom situacije. Ponekad oštrije kritikuju druge. Podrazumeva se da je potrebno da uvek nastoje na savesnom i odgovornom ponašanju a njihovi postupci, i kada su takvi, ponekad nisu baš dovoljno jasni njihovoj okolini i nisu uvek baš najbolje shvaćeni. Mišljenja okoline mogu biti i snažnije podeljena po pitanju odobravanja ili neodobravanja nekih njihovih postupaka dok osobe sa Ascendentom u Jarcu često ne žele da se u velikoj meri bave mišljenjem okoline već su neretko zaokupljeniji praktičnim delovanjem u cilju rešavanja problema ili ostvarenja uspeha.

Podznak Jarac ukazuje na osobe sa velikim željama i velikim planovima ali uz često istovremeno nastojanje na realnoj proceni situacije. Podznak u Jarcu je bitan pokazatelj da osoba često ima volje da se posveti praktičnom ostvarenju uspeha u životu, naročito na poslovno-finansijskom planu, ali u velikoj meri i od brojnih drugih bitnih faktora zavisi da li će osoba biti uspešna u ostvarenju takvih svojih želja.

Planeta Saturn može imati dodatni veći uticaj u ličnom horoskopu osoba kojima je podznak Jarac.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE