Podznak Vodolija

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Podznak Vodolija često ukazuje na osobe koje su privučene brojnim, međusobno čak i bitno različitim, interesovanjima. Mnoge osobe sa Ascendentom u Vodoliji su veoma radoznale, vole nove stvari i zainteresovane su za brojne novitete i inovacije (a naročito za one novitete ili inovacije za koje smatraju da bi im mogle doneti i neku vrstu praktične koristi). Zbog ovoga u mnogim situacijama prihvataju previše obaveza koje zatim zbog nedostatka vremena ne uspeju uvek i da ispune. Vole da proširuju svoja znanja o svetu i svemu što ih okružuje ali i da bolje upoznaju sebe i svoja osećanja. Osobe sa podznakom u Vodoliji mogu steći brojne sposobnosti i znanja iz raznih, međusobno veoma različitih, oblasti. Onda kada se, ipak, koncentrišu na sticanje znanja iz jedne oblasti tada nastoje da sticanju znanja pristupe na više načina posmatrajući odabranu tematiku iz više različitih uglova.
Podznak Vodolija

Ove osobe žele da spoznaju svoje mogućnosti, često su zainteresovanije za razmatranje šansi za postizanje uspeha nego za shvatanje ograničenja koja im nameće situacija. Bitno im je da u društvu budu dovoljno dobro prihvaćene i često su veoma društvene.

Svoju kreativnost umeju da izraze na neobičnije, originalnije ili neočekivanije načine. Prilikom javljanja problema situacija od njih neretko može zahtevati mudro kombinovanje novih fleksibilnijih pristupa sa nekim ranije već oprobanim pristupima u rešavanju problema.

Planeta Uran može imati dodatni značajniji uticaj u ličnom horoskopu osoba kojima je podznak Vodolija.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE