Podznak Škorpija

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Podznak u Škorpiji ukazuje na spremnost na veliki trud, rad, istrajnost i upornost u cilju ostvarenja bolje satisfakcije i postizanja boljih pozicija na poslovno-finansijskom planu. Ponekad je za ove osobe karakteristično i to da troše i previše svoje energije pa je poželjno da se bolje organizuju u ispunjavanju obaveza i da bolje upotrebe i izbalansiraju svoju energiju kako ne bi na neke stvari trošili znatno više energije nego što je to zaista potrebno.
Podznak Škorpija

Kod osoba sa ascendentom u Škorpiji češće može biti prisutna i snažnija tvrdoglavost ali i impulsivnost u ponašanju tako da bi ove osobe trebalo da budu opreznije jer bi im takvo impulsivno i nedovoljno promišljeno ponašanje lako moglo doneti veliku ili nepopravljivu štetu.

U turbulentnijim, kriznim i teškim vremenima kod ovih osoba može doći do većeg izražaja prilagodljivost ili spremnost na znatno veći trud nego inače jer ove osobe ne vole da situacija kontroliše njih već žele da one kontrolišu situaciju, u što je moguće većoj meri. Veliko zadovoljstvo im može pružati postizanje uspeha u težim okolnostima tj onda kada im situacia nije sasvim naklonjena.

Podznak Škorpija ukazuje na osobe snažnih osećanja koja ponekad mogu biti i znatno komplikovana.

Ove osobe su često harizmatične, tajnovite i privlačne.

Osobama kojima je podznak Škorpija, Pluton može imati neuobičajeno značajan uticaj u ličnom horoskopu.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE