Podznak Rak

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Podznak Rak ukazuje na često izraženiju emotivnu osetljivost i emotivnu ranjivost kao i na moguću češću promenu raspoloženja. Tuđi postupci mogu veoma snažno uticati na osećanja ovih osoba pa se, iako se u mnogim situacijama trude da svoja osećanja ne pokazuju drugima, može ipak lako desiti da ih neki tuđi postupci izbace iz ravnoteže tako da to postane primetnije i vidljivije drugima.

Podznak Rak često ukazuje na prisutnu snažnu privrženost porodici ili prijateljstvima a onda kada ne postoji dovoljno harmonije i sklada u porodičnim odnosima to snažno negativno može uticati i na efikasnost na poslovnom planu. Odnos prema porodici neretko prenose i na posao tako da im mogu odgovarati poslovi koji podrazumevaju i staranje o drugima.

Ove osobe nastoje da izgrade snažnije poverenje sa osobama sa kojima provode više vremena. Kada su okružene osobama koje ne poznaju dovoljno dobro ili dovoljno dugo i u takvim situacijama umeju da budu veoma prijatni u komunikaciji, veoma ljubazni i u većoj meri prijateljski raspoloženi ali svoja najdublja osećanja nastoje da otvoreno dele samo sa najbliskijim osobama. Kada jednom odluče da nekome poklone svoje poverenje najčešće mu veruju u potpunosti što može imati i dobrih ali ponekad i svojih loših strana (naročito može imati loših strana ukoliko poklone svoje poverenje i nekim osobama koje bi to mogle na neki način zloupotrebiti ili grubo iskoristiti).
Podznak Rak

Ove osobe umeju da budu veoma darežljive a često i spremnije da više svog vremena i više svoje pažnje posvete bliskijim osobama naročito onda kada su sigurne u sebe i kada imaju dovoljno samopouzdanja.

Podznak Rak ukazuje i na moguće teže prihvatanje kritika a naročito kritika upućenih od bliskih osoba koje vole jer takve kritike mogu i znatno teže podneti, naročito ukoliko su direktnije.

Ascendent u Raku dodatno ukazuje i na često prisutnu plodnu imaginaciju što uz osećajnost koja često prati ove osobe ukazuje i na snažan potencjal za bavljenje umetnošću.

Na život osoba kojima je podznak Rak, Mesec može imati značajan uticaj.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE