Podznak Strelac

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Podznak Strelac često ukazuje na osobe koje snažno streme ostvarenju svojih životnih planova i koje su radi ostvarenja svojih želja spremne da ulože više truda, energije i rada. Ove osobe vole da imaju dovoljno nezavisnosti u svojim postupcima i ne vole kada im neko grubo uskraćuje slobodu i sužava im mogućnosti za unapređenje kvaliteta života ili za dodatno unapređenje znanja i sposobnosti.
Podznak Strelac

Ascendent u Strelcu ukazuje na osobe koje se trude da prepoznaju skrivene opasnosti pa najčešće ne upadaju lako u zamke života. Ove osobe su često preduzimljive i ambiciozne, trude se da u komunikaciji budu direktne. Kod drugih ljudi očekuju korektnost u komunikaciji. Naročito na ljubavnom planu očekuju od voljene osobe korektnu komunikaciju i korektno i fer ponašanje. Na svoju okolinu mogu ostavljati i utisak postojanja izraženije nestrpljivosti.

Ove osobe se mogu dobro snalaziti i na dubljem intuitivnom nivou, ne vole ograničenost u razmišljanju i mogu biti snažnije zainteresovane za usavršavanje i uzdizanje duhovne svesti na jedan viši nivo kao i za dublje promišljanje o stvarnosti tako da filozofija neretko može biti prava stvar za njihov dinamičan um, naročito onda kada duđu u poznije godine života i sva užurbanost svakodnevlja prestane.

Planeta Jupiter može imati dodatni značajniji uticaj u ličnom horoskopu osoba kojima je podznak Strelac.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE