Podznak Lav

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Podznak Lav ukazuje na osobe kojima je veoma bitan ponos kao i utisak koji ostavljaju na druge ljude. Trude se da se predstave u najboljem svetlu i umeju da budu ponosni na svoje vrline kao i na svoje realne uspehe i to naročito na one svoje uspehe koje su ostvarili bez preterane tuđe pomoći. Vole da budu istovremeno uzor i autoritet drugima i često su radi da prihvate ulogu lidera. Podznak Lav ukazuje na osobe koje su u mnogim situacijama cenjene i poštovane čak i od svojih neistomišljenika. Često ih krasi velikodušnost. Samouverenost im može biti od koristi neretko u tom smislu što mogu ostavljati utisak osoba koje i drugima ulivaju sigurnost. Poželjno je da u međuljudskim odnosima nastoje na izbegavanju preterane teatralnosti kao i preterane dominacije nad drugima.

U ljubavi uglavnom nastoje na nesputanom ispoljavanju snažnih osećanja.

Iako se olako pretpostavlja za osobe sa podznakom u Lavu da su uobražene i previše gorde to ipak često nije tako u praksi a to bolje mogu primetiti one osobe sa kojima provode više vremena i koje su im bliskije. Podznak Lav ukazuje na osobe koje umeju da cene mnoge svoje kvalitete i sposobnosti i koje umeju da istaknu svoje vrline i uspehe kao i da nekim svojim postupcima impresioniraju druge ali najčešće nisu osobe koje su suviše uobražene niti preterani hvalisavci "bez pokrića" već su to često ambiciozne osobe, spremne na rad i angažovanje radi postizanja dobre satisfakcije.
Podznak Lav

Zbog snažnog osećaja ponosa ove osobe ponekad nisu spremne da budu dovoljno disciplinovane ili da se u dovoljnoj meri i u skladu sa situacijom prilagode nekim moćnijim autoritetima.

Podznak Lav dodatno ukazuje i na osobe koje su u mnogim situacijama, naročito na poslovnom planu, spremne da na neki način inspirišu i druge ljude da se u većoj meri posvete ostvarenju zajedničkih i ličnih ciljeva.

Osobama kojima je podznak Lav, Sunce može imati neuobičajeno značajan uticaj u ličnom horoskopu.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE