Saturn u Devici

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Devici često ukazuje na razvijen osećaj za uviđanje i najsitnijih detalja koji se najčešće odnose na svakodnevno ispunjavanje raznih obaveza kako na ličnom planu tako i na poslovno-finansijskom planu usled čega osoba voli da stvari budu uvek besprekorne i u najboljem redu kao i da uvek drži stvari pod svojom kontrolom. Iz ovog razloga se kod osobe češće može primetiti i nervoznije ponašanje ukoliko osoba izgubi kontrolu nad situacijom tj ukoliko se stvari ne odvijaju željenim tokom.

Kada je Saturn u Devici harmonično pozicioniran to često pospešuje bolji razvoj svih postojećih vrlina kod osobe i utiče na konstantno dalje unapređenje svih njenih sposobnosti i kvaliteta. Povoljnost aspekata Saturna u Devici se ogleda i u lakšem i efikasnijem iskorišćenju potencijala koji osoba poseduje na poslovno-finansijskom planu pa je na taj način izvesnije i ostvarenje većeg uspeha na ovom životnom polju kao i ostvarenje veće lične satisfakcije.

U slučaju nepovoljnih aspekata Saturna u Devici neretko se javlja snažnija opterećenost poslovnim obavezama i teže podnošenje suviše stresnih situacija tako da se usled toga češće javlja i snažnija inertnost i nemotivisanost za rad i lošija usredsređenost prilikom obavljanja važnih poslovnih dužnosti.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A