Saturn u Vodoliji

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Vodoliji neretko ukazuje na vrlo originalan i neobičan smisao za organizaciju i strukturu, na razvijenu inteligenciju kao i na postojanje naglašenije želje za uspostavljanjem svog autoriteta u svim prilikama i situacijama. Saturn u ovom položaju često ukazuje i na to da osoba može ponekad čak i previše brinuti o mišljenju drugih tako da može ispoljavati i sklonost ka prilagođavanju drugim osobama u zavisnosti od životnih prilika i situacija. Saturn u Vodoliji najčešće ukazuje na osobu od principa kao i to da se osoba trudi da svoj život u potpunosti uskladi sa svojim principima ne odstupajući od njih gotovo nikada što može biti i izuzetno loše za ovu osobu u nekim situacijama usled nedovoljne želje i nedovoljne spremnosti na kompromisna rešenja.

Kada su aspekti Saturna u Vodoliji harmonični to često daje indicije za sposobnost ostvarenja dobrih međuljudskih odnosa i za ostvarenje većeg uspeha u radu u većoj grupi ljudi na poslovno finansijskom planu tako da osoba sa dobro aspektovanim Saturnom u Vodoliji može ostvariti veći uspeh u spostvenom privatnom biznisu organizujući druge da rade za nju ili u poslu gde joj je poverena neka važna funkcija i visoki položaj.

Povoljni aspekti Saturna u ovom položaju na emotivnom planu mogu često ukazivati na nesputano i otvoreno ispoljavanje osećanja kao i na dovoljnu spremnost na dogovore i razumne kompromise ui ljubavi usled čega može lakše ostvariti snažniju i dublju mentalnu i fizičku povezanost sa svojom voljenom osobom.

Disharmonični aspekti Saturna u Vodoliji najčešće ukazuju na izraženiju opasnost od javljanja snažnije usamljenosti tokom života kao i na češće javljanje snažnije nemotivisanosti za rad što otežava ostvarenje zadovoljstva poslovnom stranom života.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A