Saturn u Škorpiji

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Škorpiji često ukazuje na odlučnu, snažnu i temperamentniju osobu jakih uverenja. Ovakav položaj Saturna često nagoveštava izražen potencijal za ostvarenje solidnijeg uspeha na poslovno-finansijskom planu naročito u onim oblastima i poslovima za čije se uspešno obavljanje traži veća odgovornost, marljivost i korektnost u komunikaciji.

Za ostvarenje punog potencijala koji Saturn u Škorpiji nudi poželjno je da su i drugi relevantni aspekti Saturna u ovom položaju harmonično pozicionirani jer u suprotnom nepovoljni aspekti Saturna u Škorpiji ukazuju na izraženu opasnost od češćeg pogoršanja komunikacije sa nekim osobama iz poslovnog okruženja kao i pogoršanja kvaliteta komunikacije uopšte u međuljudskim odnosima.

Nepovoljnost aspekata Saturna u ovom položaju ogleda se i u mogućoj češćoj promeni raspoloženja, češćoj nemotivisanosti za rad kao i u mogućem nervoznijem ponašanju. Na polju ljubavi disharmnonični aspekti Saturna u Škorpiji neretko ukazuju na teže ispoljavanje emocija u ljubavi usled čega osoba može konstantno ostavljati utisak postojanja želje za nekom vrstom emotivnog distanciranja od voljene osobe u ljubavnom odnosu.

Ukoliko je Saturn u Škorpiji dobro aspektovan osoba u ljubavi najčešće pretenduje na ostvarenju jasno definisanog ljubavnog odnosa dok voljena osoba mora ispuniti očekivanja i zadovoljiti kriterijume koje ova osoba ima u pogledu shvatanja ljubavi. Harmonični aspekti Saturna u Škorpiji najčešće daju snažne indicije za skladan ljubavni odnos sa osobom koja može ispuniti sva njena očekivanja i čest je primer da osobi kojoj je Saturn u Škorpiji dobro aspektovan baš ljubav može predstavljati najvišu vrednost u žovotu i pravu pokretačku silu za ostvarenje uspeha u ostalim sferama života.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A