Saturn u Ribama

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Ribama često ukazuje na razvijenu intuiciju i empatiju (saosećanje) za druge. Može biti naglašeno i teže ispoljavanje najdubljih i najtananijih pozitivnih osećanja usled čega osoba može u ljubavi ostavljati utisak suviše zatvorene i indiferentne osobe kada je u pitanju razmena nežnosti i strastvenih osećanja u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko je osoba, međutim, usamljena Saturn u Ribama može podsticati osećanje veće nesigurnosti pa i pesimističko shvatanje ljubavi usled čega osoba teže ostvaruje ispunjenje na ovom životnom polju. Naročito može biti izražen manjak samopouzdanja kada je Saturn u Ribama loše aspektovan. U tom slučaju osoba može često biti sklona samosažaljenju, može imati loša predosećanja i može stalno inicirati razne tenzije i napete situacije u ljubavi usled snažnijeg nezadovoljstva na ličnom planu.

Na poslovno-finansijskom planu nepovoljni aspekti Saturna u ovom položaju neretko ukazuju na nedovoljno racionalan i nedovoljno objektivan pristup usled čega osoba može imati konstantnih problema prilikom prezentovanja svojih sposobnosti jer može imati nedovoljno realnu sliku o svojim mogućnostima i dometima u pogledu ostvarenja veće satisfakcije na poslovno-finansijskom planu.

Harmonični aspekti Saturna u Ribama osobi osiguravaju ostvarenje veće satisfakcije u bavljenju nekim kreativnim poslom dok na emotivnom planu ukazuju na naglašenu osećajnost koja je vrlo privlačna za druge tako da osoba može znatno lakše ostvariti svoj puni potencijal kako na polju ljubavi tako i na polju posla i karijere.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A