Saturn u Ovnu

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Ovnu često daje indicije za javljanje nedovoljne upornosti i istrajnosti prilikom preduzimanja životnih akcija a neretko se dešava i da osoba može da ide kroz život bez dovoljno jasno osmišljenih planova tako da joj u nekim bitnim životnim odlukama i situacijama može nedostajati preduzimljivost duha, veća odlučnost ali i veća disciplinovanost. Ova osoba može često tokom života nastojati da ostvari veću nezavisnost na mnogim životnim poljima ne želeći da sledi tuđa mišljenja već želeći da se vodi samo svojim unutrašnjim glasom.

Kod prisustva harmoničnih aspekata Saturna u ovom položaju osoba može vremenom izgraditi veoma čvrste i jasne planove čijom realizacijom osoba može ostvariti veliku materijalnu nezavisnost i uspehe na poslovno-finansijskom planu jer harmonični aspekti Saturna u Ovnu kod osobe podstiču bolju usredsređenost, zrelije razmišljanje i razvijanje bolje samosvesti u onim situacijama kada je neophodna realna procena stvari.

Kada su aspekti Saturna u Ovnu nepovoljni, osoba često ostaje bez ciljeva ne trpeći čak ni dobronamernu kritiku bliskih osoba koje žele da joj pomognu. Nepovoljni aspekti Saturna u Ovnu neretko iniciraju i često pogoršanje kvaliteta komunikacije u međuljudskim odnosima tako da osoba može imati puno problema na tom životnom polju.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A