Saturn u Lavu

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Lavu često ukazuje na naglašenu potrebu za ispoljavanjem kreativnosti ali istovremeno i na jak osećaj sputanosti i nesigurnosti usled straha od neuspeha i neprihvatanja od strane okoline. Razlog takvom osećaju može ležati u snažnoj želji za uzdizanjem sebe iznad uobičajenog proseka tj usled brige da neka očekivanja neće biti ispunjena onako kako se od te osobe očekuje.

Ukoliko su aspekti Saturna u Lavu nepovoljni ili loši kod osobe može biti naglašeno neadekvatno ili znatno teže prezentovanje kvaliteta usled izražene tendencije da se osoba po svaku cenu prikaže u pozitivnom svetlu tako da u toj svojoj jakoj želji neretko može ostaviti utisak arogantne i preterano egoistične osobe što može naići na neprihvatanje i teže ostvarenje dobrih međuljudskih odnosa.

Ukoliko su aspekti Saturna u Lavu harmonično pozicionirani to daje indicije za veliku odlučnost, dostojanstvenost i za ogromno samopouzdanje što osobi omogućava lakše ostvarenje uspeha u ljubavi i na polju posla i karijere jer osoba u tom slučaju može biti sposobna da otvorenim ispoljavanjem svoje kreativnosti utiče vrlo pozitivno na unapređenje kvaliteta svog života. U skladu sa tim, u ljubavnoj vezi može u značajnijoj meri doprineti ostvarenju boljeg sklada usled svoje jedinstvene pojave, pozitivnog gledišta, zanimljivosti i usled spremnosti na otvoreno i nesputano izražavanje svojih najdubljih i najsuptilnijih osećanja prema voljenoj osobi.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A