Saturn u Raku

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Saturn u Raku često ukazuje na naglašen osećaj emotivne nesigurnosti čiji se uzrok i koreni mogu nalaziti i u daljoj prošlosti ukoliko osoba nije u dovoljnoj meri ili u željenoj meri dobijala potrebnu pažnju od nekih svojih bliskih osoba. Iz ovog razloga se neretko može javljati indiferentnije odnošenje prema voljenoj osobi u ljubavi ili se može češće javljati postojanje želje za nekim vidom distanciranja u porodičnim odnosima.

Međutim, ukoliko su aspekti Saturna u Raku povoljni, postoje naglašene indicije za uspostavljanjem normalnih i stabilnih porodičnih odnosa s naglaskom na vrlo otvoreno i bezrezervno ispoljavanje svoje ljubavi i privrženosti dragim osobama. Što se tiče ljubavi, povoljnost aspekata Saturna u Raku se ogleda u uspostavljanju vrlo skladnog ljubavnog odnosa zasnovanog na čvrstom međusobnom poverenju i slaganju na dubljem nivou razumevanja.

Kod prisustva negativnih aspekata Saturna u Raku može biti izražena opasnost od češćeg javljanja emotivne izolovanosti i zatvorenost u izražavanju najdubljih pozitivnih osećanja kako u ljubavi tako i u porodičnim odnosima.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Saturn Izvor slike: Spacetelescope.org - © ESA/Hubble
This is a Hubble Space Telescope (HST) image of Saturn. Credit: N/A