TVOJA BUDUĆNOST:

Uz ŽIVOTNI HOROSKOP tvoja budućnost može biti sjajna!

ŽIVOTNI HOROSKOP koji izrađujem spada u natalnu astrologiju i predstavlja vrstu specijalnog natalnog horoskopa, životni horoskop smatram krunom mog dugogodišnjeg bavljenja astrologijom.

Ponuda
NARUČIVANJE ŽIVOTNOG HOROSKOPA
Svoje podatke: ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao i dodatna pitanja možete poslati na e-mail za naručivanje:

e-mail: olja@astrum.co.rs

(napomena: odgovaram samo ozbiljnim klijentima)

Nakon što naručite na mejl će Vam stići potvrda porudžbine sa podacima za uplatu na račun agencije, uplaćuje se na šalteru bilo koje banke ili pošte u Srbiji (a može se uplatiti i elektronski preko E-bankinga na dinarski račun agencije). Naručeni ŽIVOTNI HOROSKOP će Vam stići na mejl u roku od 3 radna dana od evidentiranja uplate izvršene pod Vašim imenom i prezimenom.

Svaki naručeni horoskop izrađujem sa velikom posvećenošću i jasnim ciljem da život klijenta postane što uspešniji, bolji, srećniji, ispunjeniji...

Ukoliko se javljate po nečijoj preporuci, nema potrebe da u mejlu pišete po čijoj preporuci ste se javili odnosno nema potrebe da mi pišete ko od mojih ranijih klijenata Vam je preporučio da se baš meni obratite (u prethodnih 10 godina napisala sam više hiljada ličnih horoskopa pa ne pamtim baš sva imena ranijih klijenata).

Životni horoskop koji izrađujem se odnosi na ono što život stavlja pred osobu (i u bliskoj i u daljoj budućnosti), odnosi se na ključne buduće događaje i na prilike i šanse koje se osobi pružaju i koje može prepoznati i iskoristiti uz prave savete (neke dobre prilike i šanse se pružaju samo jednom u životu).Olivera Petković
Mnogi zaljubljenici u astrologiju su već upoznati sa tim da se astrologijom profesionalno bavim već dugi niz godina. Agenciju ASTRUM sam osnovala još davne 2007. godine ("astrum" na latinskom znači "zvezda").

Tokom dugogodišnjeg rada napisala sam svojim klijentima više hiljada naručenih ličnih horoskopa.

Više hiljada mojih klijenata se već uverilo da svoje znanje koristim kako bih radila u njihovom najboljem interesu.

Takođe, sarađivala sam sa štampanim medijima koji su među najtiražnijim u Srbiji, moji dnevni horoskopi su objavljivani u dnevnim novinama koje su među najčitanijima u Srbiji.

Sajt www.astrum.co.rs je već dugo jedan od vodećih astroloških sajtova u Srbiji.

Poznato je da uspeh privlači i pažnju zlonamernika o čemu možete pročitati u tekstu:
Odbrana od zlonamernika

Izradu ŽIVOTNOG HOROSKOPA možete već danas naručiti OVDE.
Dnevni horoskopi,
moja saradnja iz 2015. godine sa dnevnim novinama "ALO!":
Olivera Petković

Zašto ŽIVOTNI HOROSKOP? Da biste zadovoljili svoju radoznalost, da biste lakše preokrenuli stvari u svoju korist kako bi budućnost bila na vašoj strani.

Jako bitan segment ŽIVOTNOG HOROSKOPA je i analiza Vaše karme. Dobićete i savete kako da rasteretite Vašu sudbinu ukoliko je opterećena teretom loše karme. Uzrok mnogih životnih problema bi se mogao nalaziti u lošoj karmi a ovi uzroci se veoma uspešno mogu otkloniti primenjivanjem adekvatnih saveta.

U drevnom Vavilonu pre više hiljada godina astrologija je bila privilegija kraljeva, disciplina koja im je omogućavala da uspešno vladaju pošto su shvatili njenu čudesnu moć i od tada, onima koji su spremni da iskoriste njene moći, astrologija može predstavljati pravi putokaz za bolje sutra.

U ovom turbulentnom vremenu, lavirintu događaja treba izbeći skrivene zamke života i na najbolji način iskoristiti jedinstvene i neponovljive životne prilike i šanse.

Agencija Astrum beleži dugogodišnji aktivan rad a mnogobrojni zadovoljni klijenti moja su najveća satisfakcija.

PIB agencije: 104879916
Matični broj agencije: 60575118
Tel: 063 7818676
Račun agencije je otvoren u Banca Intesa Beograd
Vlasnica agencije: Olivera Petković
Agencija postoji od 2007. godine

Kontakt za saradnju s medijima