Često postavljana pitanja

DA LI ĆE VAŠ NARUČENI NATALNI HOROSKOP BITI NAPISAN RAZUMLJIVIM STILOM?

ODGOVOR: Natalne horoskope pišem razumljivim jezikom i stilom bez suvišne upotrebe teško razumljive astrološke terminologije tako da se jasno razume šta u njemu piše o Vašem životu.

KOLIKO JE BITNO ISKUSTVO ASTROLOGA U IZRADI HOROSKOPA?

ODGOVOR: Lično smatram da je iskustvo veoma bitno prilikom izrade horoskopa i zato preporučujem svakome ko želi da se bavi izradom horoskopa profesionalno da prethodno, pre nego što počne profesionalno da se bavi izradom horoskopa, dobro prouči astrologiju i da pokuša da kroz takav svoj hobi uradi što veći broj primera horoskopa.
Astrologija i izrada horoskopa me je privukla još pre mnogo godina i još u tom periodu, kada mi je astrologija bila hobi, stekla sam veliko iskustvo. Marta 2007. godine sam osnovala agenciju Astrum i od tada sam izradila više hiljada ličnih horoskopa - to je činjenica koja se može uvek dokazati uvidom u poslovne knjige agencije Astrum.

KOJE SU PREDNOSTI HOROSKOPA KOJI IZRAĐUJE ASTROLOG U ODNOSU NA KOMPJUTERSKI GENERISANE HOROSKOPE?

ODGOVOR: Horoskopi koje ja izrađujem predstavljaju složenu astrološku analizu i dublje tumačenje horoskopa za razliku od kompjuterski generisanih kombinacija već unapred pripremljenih odlomaka tekstova koji su često veoma uopšteni i neretko veoma kontradiktorni. Prednost naručivanja ličnog horoskopa na sajtu Astrum.co.rs je u tome što ja kao astrolog sa dugogodišnjim i bogatim iskustvom posvećujem izradi Vašeg horoskopa svoje znanje, svoje vreme i svoj trud kako biste dobili što kvalitetnije tumačenje horoskopa čije su stranice zaista posvećene lično Vama i Vašem životu.

KOJE SU PREDNOSTI HOROSKOPA U PISANOJ FORMI?

ODGOVOR: Prednost horoskopa u pisanoj formi koji možete naručiti na mom sajtu je u tome što se takav horoskop može uporediti sa uzbudljivom knjigom koja je namenjena samo Vama i koju možete u udobnosti svog doma uvek iznova čitati kad god želite da se podsetite nekih detalja.

KAKO SE NARUČUJE NATALNI HOROSKOP?

ODGOVOR: Natalni horoskop se naručuje jednostavno - potrebno je da mi popunjavanjem jednostavne kontakt forme ili putem mail-a dostavite svoje podatke a zatim, nakon potvrde porudžbine koja će Vam stići na e-mail, izvršite uplatu na račun agencije. Naručeni natalni horoskop će Vam stići na e-mail vecć u roku od par dana od uplate. Sve potrebne informacije u vezi sa naručivanjem ličnog natalnog horoskopa možete pronaći na stranici:
http://www.astrum.co.rs/licni.html

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima