TEST: ŠTA ASTROLOGIJA MOŽE DA UČINI ZA VAS

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Kliknite / tapnite i na taj način označite sa ispred odabranog odgovora.

USPEH (FINANSIJSKI I POSLOVNI)

A.) Imate utisak da Vas uspeh zaobilazi.
B.) Imate uspeha ali ipak niste dovoljno zadovoljni svojim uspehom, svesni ste da bi moglo biti i bolje i želite veće poslovne i finansijske uspehe.
C.) Apsolutno Vas ne zanima ostvarenje većeg uspeha ili ste sasvim zadovoljni svojom finansijskom i poslovnom situacijom.
D.) Nalazite se u komplikovanoj ili izuzetno komplikovanoj poslovnoj ili poslovno-finansijskoj situaciji.
Nijedan od navedenih odgovora.

LJUBAV

A.) Želite da pronađete srodnu dušu i da ostvarite sreću u ljubavi.
B.) Već imate voljenu osobu, želite da održite dobar sklad u ljubavi i da unapređujete kvalitet vašeg slaganja ili da popravite situaciju u vašem ljubavnom odnosu.
C.) Ne razmišljate mnogo o ljubavi, ne zanima Vas ljubav ili se nadate da će se ljubavna situacija nekako nekada u budućnosti ili u dalekoj budućnosti popraviti sama od sebe.
D.) Nalazite se u komplikovanoj ili izuzetno komplikovanoj ljubavnoj situaciji.
Nijedan od navedenih odgovora.

DRUŠTVENI I POSLOVNI UGLED

A.) Smatrate da Vaše sposobnosti, Vaši realni kvaliteti i Vaše vrline nisu dovoljno cenjene i da zaslužujete veće poštovanje, veći društveni/poslovni ugled i ostvarenje veće koristi.
B.) Smatrate da su Vaše sposobnosti, realni kvaliteti i vrline u velikoj meri cenjene ali želite da budu još cenjenije i da ostvarite još veći društveni/poslovni ugled (uz to da pronađete način da lakše napredujete i da ostvarite onoliko koristi od toga koliko zaista zaslužujete).
C.) Nije Vam bitno ostvarenje većeg društvenog/poslovnog ugleda.
D.) Smatrate da neke konkretne specifične okolnosti komplikuju situaciju u tom smislu da narušavaju Vaš društveni/poslovni ugled.
Nijedan od navedenih odgovora.

ŽELJE

A.) Postoji mnogo želja koje Vam se nisu ostvarile a voleli biste da Vam se ostvare.
B.) Delimično ste zadovoljni svojom dosadašnjom uspešnošću ostvarenja svojih želja i/ili dosadašnjim brojem ostvarenih želja ali smatrate da biste mogli biti još uspešniji i još srećniji.
C.) Nemate nekih posebnih želja koje biste želeli da Vam se ostvare ili ste sve svoje bitne želje već ostvarili.
D.) Pokušali ste sami da ostvarite svoje želje ali situacija se samo iskomplikovala zbog nekih neadekvatnih postupaka.
Nijedan od navedenih odgovora.

BUDUĆNOST

A.) Niste zadovoljni stepenom svoje uspešnosti u ostvarenju želja i planova, želite ostvarenje bolje budućnosti ali nemate plan, niti imate ideju, kako da bolju budućnost i ostvarite.
B.) Smatrate da ste vešti u ostvarenju bitnih planova, imate jasan plan za ostvarenje bolje budućnosti i već ste preduzeli konkretne i jasne korake ka ostvarenju takvih želja ali, uz to, želite da prepoznate i iskoristite i dodatne mogućnosti.
C.) Ne zanima Vas da ostvarite bolju budućnost.
D.) Vaša trenutna situacija je komplikovana i smatrate da Vam to u ogromnoj meri umanjuje šanse za ostvarenje bolje budućnosti.
Nijedan od navedenih odgovora.

Sada prebrojte odgovore pod A, B, C i D. Saznajte u kom pravcu Vam natalni horoskop iz ponude, s obzirom na Vašu situaciju i u skladu sa Vašim potrebama, može pomoći da lakše ostvarite veću korist, sreću, uspehe...

Ukoliko imate najviše odgovora pod A:

Postoje neke životne oblasti u kojima možda niste ostvareni na pravi način. Astrologija, naročito natalni horoskop, Vam može pomoći da lakše ostvarite uspehe i sreću u životnim oblastima u kojima niste dovoljno ostvareni odnosno u kojima niste dovoljno uspešni. Možete astrologu prilikom naručivanja svog natalnog horoskopa spomenuti ili opisati svoje želje (i/ili navesti oblasti u kojima želite da ostvarite veći uspeh) kako biste dobili što bolje savete.

Ukoliko imate najviše odgovora pod B:

Svesni ste da postoji još mogućnosti za dodatno unapređenje/poboljšanje Vaše situacije. Natalni horoskop Vam može pomoći da lakše prepoznate i bolje iskoristite takve mogućnosti i poboljšate svoju situaciju.

Ukoliko imate najviše odgovora pod C:

Iz Vaših odgovora bi se mogao steći utisak da ste nezainteresovaniji za poboljšanje Vaše situacije. A moguće je, pak, da ste na neki način već ostvarili svoje želje, velike uspehe itd. i veća je verovatnoća da Vaša zainteresovanost za astrologiju dolazi iz Vaše radoznalosti. Natalni horoskop Vam može pomoći i da zadovoljite svoju radoznalost.

Ukoliko imate najviše odgovora pod D:

Evidentno je da postoji komplikovana situacija ali natalni horoskop Vam može pomoći u lakšem rešenju problema i u lakšem ostvarenju bolje budućnosti. Možete astrologu spomenuti ili opisati probleme i komplikovane situacije kako biste dobili što bolje savete.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE