Olivera Olja Petković

Olivera Petković
Rođena sam u znaku Ovna (podznak Vaga). Za astrologiju sam se jako zainteresovala od 2000. godine i ubrzo sam shvatila potencijale koji leže u njoj. Uz dalji predan i intenzivni rad konstantno sam se usavršavala tako da sam, nakon niza godina konstantnog usavršavanja znanja i proučavanja astrologije počela profesionalno da se bavim ovom čudesnom disciplinom a početkom 2007. godine sam otvorila svoju agenciju ASTRUM ("astrum" na latinskom znači "zvezda").

Lične horoskope izradjujem na osnovu stečenog znanja (godine intenzivnog usavršavanja) i iskustva (u svojoj profesionalnoj karijeri izradila sam više hiljada ličnih horoskopa).

Studirala sam filozofiju na Filozofskom fakultetu. Predmet mojih interesovanja su: astrologija, filozofija, astronomija, kosmologija i umetnost. Iz oblasti astrologije u najvećoj meri me privlači natalna astrologija i izrada životnih horoskopa, zatim, prediktivna astrologija i astrologija odnosa tj. izrada uporednih ljubavnih horoskopa. Iz oblasti filozofije uža područja mojih interesovanja su: antička filozofija, moderna filozofija, estetika (filozofija umetnosti), etika, aksiologija (filozofija vrednosti), filozofska antropologija, ontologija i metafizika. Volim zvdezdano nebo, prirodu i zelenilo, životinje, tirkizna jezera... Uživam u pisanju astroloških i filozofskih tekstova.

Moja velika ljubav je i ljubav prema šminkanju.

Volim i da posmatram zvezde i planete kroz svoj teleskop.

Olivera Petković Svakodnevno sam angažovana kako na izradi ličnih horoskopa i pisanju astroloških tekstova tako i na stalnom pomeranju granica na ovom polju tako da se može reći da sam sva u astrologiji i u potpunosti sam ispunjena svojim poslom.

Pročitajte: Značenje imena Olivera

Olivera Petković

Moje astrološke tekstove osim na sajtu Astrum.co.rs možete pronaći i na sajtu NatalnaKarta.net

Moje tekstove o filozofiji možete pogledati na mom sajtu: Filozofija.rs

Informacije/podaci o agenciji


IZRADA I TUMAČENJE NATALNOG HOROSKOPA

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.