Olivera Olja Petković

Olivera Olja Petković (desno je fotografija iz mlađih dana).

Rođena sam u znaku Ovna (podznak Vaga). Za astrologiju sam se jako zainteresovala od svoje rane mladosti i ubrzo sam shvatila potencijale koji leže u njoj. Tada je bavljenje astrologijom za mene bio hobi čijim sam rezultatima već od početka uspela da fasciniram mnoge ljude oko sebe. Uz dalji predan i intenzivni rad konstantno sam se usavršavala tako da sam, nakon dugog niza godina proučavanja astrologije počela profesionalno da se bavim ovom čudesnom disciplinom a početkom 2007. godine sam otvorila svoju agenciju ASTRUM ("astrum" na latinskom znači "zvezda"). Lične horoskope izradjujem na osnovu stečenog znanja (godine intenzivnog usavršavanja) i iskustva (u svojoj profesionalnoj karijeri izradila sam više hiljada ličnih horoskopa).

Olivera Olja Petković Agencija Astrum
Smatram da je za dobru astrološku analizu potrebno veliko iskustvo i umeće astrologa koji se na pravi način posvećuje kompleksnoj analizi horoskopa svog klijenta. Najviše me privlači NATALNA ASTROLOGIJA upravo zbog njene kompleksnosti i mogućnosti koje pruža u analizi individue, otkrivanju njenih skrivenih potencijala i tokova sudbine. Svakodnevno sam angažovana kako na izradi ličnih horoskopa i pisanju astroloških tekstova tako i na stalnom pomeranju granica na ovom polju tako da se može reći da sam sva u astrologiji i u potpunosti sam ispunjena svojim poslom. Osim astrologije jako sam privučena i filozofijom koju sam studirala na Filozofskom fakultetu i koja je moja druga ljubav.

Pročitajte: Značenje imena Olivera

Moje astrološke tekstove osim na sajtu Astrum.co.rs možete pronaći i na sajtu NatalnaKarta.net

Moje tekstove o filozofiji možete pogledati na mom sajtu: Filozofija.rs

Informacije/podaci o agenciji


IZRADA I TUMAČENJE NATALNOG HOROSKOPA

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.