O SAJTU ASTRUM.CO.RS

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Ovo je stranica na kojoj se možete bolje upoznati sa prisustvom astrološkog sajta Astrum.co.rs na internetu.

ZAŠTO BAŠ NASTAVAK .CO.RS?

Nastavak .co.rs je namenjen sajtovima ozbiljnih poslovnih korisnika interneta tj. registrovanim agencijama, firmama, kompanijama i sl. a kako je Astrum uredno registrovana agencija, imala je tu čast da joj i sajt bude na odgovarajućem .co.rs internet domenu.

OD KADA POSTOJI SAJT ASTRUM.CO.RS?

Sajt agencije Astrum se nije oduvek nalazio na sadašnjem internet domenu jer je agencija Astrum registrovana početkom 2007. godine tj. znatno pre uvođenja u upotrebu internet domena Republike Srbije. Registar nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS) je 10.3.2008. godine uveo u upotrebu nacionalni internet domen a agencija Astrum je već nakon desetak dana od stvaranja tehničkih uslova za početak praktičnog postojanja nacionalnog internet domena Srbije, tačnije 21.3.2008. godine (nimalo slučajno baš prvog dana proleća) preselila svoje internet prisustvo sa starog sajta na sajt www.astrum.co.rs tako da se po toj logici može zaključiti i da je sadašnji sajt agencije Astrum među najstarijim sajtovima na srpskom nacionalnom internet domenu.

ŠTA ZNAČI REČ "ASTRUM"?

Astrum na latinskom znači zvezda. Iz reči "astrum" (zvezda) izvedena je reč "astro" (iz koje je izvedena i reč "astrologija").

VIZUELNI IDENTITET SAJTA

Izgled sajta www.astrum.co.rs se menjao kroz godine postojanja sajta u cilju ostvarenja što bolje funkcionalnosti i lakoće korišćenja.

AUTORSKI TEKSTOVI

Na sajtu www.astrum.co.rs objavila sam brojne svoje autorske astrološke tekstove koji su namenjeni ne samo poznavaocima astrološke veštine već i svim ljubiteljima astrologije. Tekstovi pružaju kvalitetan uvid u mogućnosti tumačenja pojedinačnih segmenata u ličnom horoskopu i nagoveštavaju moć astrologije i potencijale koji leže u takvom horoskopu a koji se mogu uz pomoć astrologa iskristalisati (bolje razjasniti), obrazložiti i bolje iskoristiti.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE