Šta pokloniti Ovnu, Biku, Blizancima...

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

ŠTA POKLONITI OVNU?

Ovan će se najviše obradovati poklonu koji je pre svega zabavan ili praktičan i koji će mu svakodnevno biti od koristi ili pričinjavati zadovoljstvo. Ovnovi ne vole poklone koje ce čuvati na polici, u vitrini ili na tavanu.

ŠTA POKLONITI BIKU?

Biku treba pokloniti nešto što će ostaviti utisak na njegova čula naročito na čulo vida i mirisa tako da bi idealan poklon za osobe ženskog pola u znaku Bika bio buket lepog i mirisnog cveća.

ŠTA POKLONITI BLIZANCIMA?

Idealan poklon za Blizance je mobilni telefon, kompjuter ili karta za put na neko egzotično mesto.

ŠTA POKLONITI RAKU?

Rak će se najviše obradovati poklonu koji će podstaknuti njegova najdublja osećanja. Idealan poklon za Raka može biti foto album u kome se nalaze slike koje bude uspomene.

ŠTA POKLONITI LAVU?

Lav će biti najsrećniji ukoliko dobije kvalitetan i skup poklon koji može sa ponosom pokazivati drugima.

ŠTA POKLONITI DEVICI?

Devica voli praktične poklone. Uspešno će proceniti koliko ste truda uložili u udabir poklona - zato se potrudite!

ŠTA POKLONITI VAGI?

Vaga će se najviše obradovati luksuznom poklonu koji bi trebalo u isto vreme da bude i originalan. Ukoliko Vagi želite da poklonite nešto što će ostaviti utisak na nju potrošićete mnogo vremena u odabiru poklona, a i mnogo novca...

ŠTA POKLONITI ŠKORPIJI?

Škorpiji je bitno pokloniti nešto žestoko tako da u obzir dolazi jako alkoholno piće ili CD sa muzikom koja ruši zidove!

ŠTA POKLONITI STRELCU?

Strelac će se najviše obradovati dobroj knjizi ili CD-u sa kompilacijom najnovijih kompjuterskih programa.

ŠTA POKLONITI JARCU?

Jarac će najviše ceniti "ozbiljan" poklon npr. nešto od nameštaja, CD sa kompilacijom klasične muzike ili knjigu čija je tema istorija.

ŠTA POKLONITI VODOLIJI?

Vodolija voli iznenadjenja, originalnost i što neobičnije poklone. Sigurno ćete pogresiti ukoliko joj poklonite nešto "obično".

ŠTA POKLONITI RIBAMA?

Ribe vole nežnost pa zato dobro pazite jer ne vole previše šaljive poklone koji će im na bilo koji način povrediti osećanja. Takodje, ne pridaju veliku važnost materijalnoj vrednosti poklona jer im je jedino bitno da je poklon od srca.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE