Indijanski horoskop

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Indijanski horoskop je horoskop prastanovika Amerike čija astrologija ima dvanaest horoskopskih znakova koji su nazvani po životinjama. Saznajte koji je vaš znak u indijanskom horoskopu.

SOKO (Ovan) 21. mart - 19. april

Trudite se da budete nezavisni i često u tome uspevate. Često umete da realizujete svoje zamisli i svoje želje i neretko možete pomoći i drugima da ostvare svoje životne planove. Pre ćete odabrati da delujete tj da sami poboljšate situaciju nego da čekate da vidite da li će se stvari same desiti.

DABAR (Bik) 20. april - 20. maj

Kada ste nečim snažno privučeni posvećujete se tome čitavim bićem. Trudite se da na najbolji način rešavate probleme. Često ste spremni na temeljan i predan rad ali umete i da uživate u plodovima svog rada.

JELEN (Blizanci) 21. maj - 20. jun

Trudite se da iz gotovo svake životne situacije naučite nešto novo. Veliko zadovoljstvo možete pronalaziti u učenju novih stvari i proširivanju svojih vidika. Umete da uživate u zanimljivoj i sadržajnoj komunikaciji.

DETLIĆ (Rak) 21. jun - 21. jul

U mnogim životnim situacijama umete da ulivate sigurnost osobama iz svog okruženja, članovima porodice ili prijateljima, sposobni ste da ih ohrabrite ili da im pružite podršku u teškim trenucima. Često ste pogođeni patnjom bliskih osoba.

LOSOS (Lav) 22. jul - 21. avgust

Žedni ste ostvarenja uspeha, i to najčešće takvih uspeha na koje biste mogli biti iskreno ponosni. Umete da dostojansteno isplivate iz problematičnih situacija. Trudite se da budete veoma uspešni i ambiciozni, volite uspeh i moć.

MEDVED (Devica) 22. avgust - 21. septembar

Nastojite da budete praktični i da donosite zrele odluke ostavljajući emocije po strani. Razmatranju situacije pridajete veliki značaj. Kada analizirate tuđe ponašanje volite da uputite dobronamerne kritike, međutim, ponekad olako kritikujete. Niste uvek dovoljno tolerantni.

GAVRAN (Vaga) 22. septembar - 22. oktobar

Šarmantni ste, harizmatični i često veoma ubedljivi. Umete da pridobijete pažnju, naklonost i poštovanje. Društveni ste i umete da ostvarite snažniju prijateljsku bliskost. Umete da cenite lepe stvari i trudite se da sebi priuštite stvari koje želite.

ZMIJA (Škorpija) 23. okobar - 22. novembar

Privučeni ste misterijama. Do mnogih zaključaka dolazite uz pomoć intuicije. Možete biti snažnije privučeni duhovnošću. Često ste tajnoviti ali i neustrašivi da spoznate istinu.

SOVA (Strelac) 23. novembar - 21. decembar

Radoznali ste i pronalazite veliku radost u sticanju znanja o onim stvarima koje smatrate zanimljivim ili bitnim. Volite da živite ispunjenim životom pa neretko "ulećete" u zanimljive životne situacije.

GUSKA (Jarac) 22. decembar - 19. januar

Uporni ste onda kada radite na ostvarenju bitnih ciljeva i često imate strpljenja u nastojanjima da ostvarite svoje zacrtane planove. Svojim obavezama uglavnom prilazite veoma ozbiljno i veliko zadovoljstvo pronalazite u dolaženju do uspeha.

VIDRA (Vodolija) 20. januar - 18. februar

Jedinstveni ste i originalni u mnogim aktivnostima. Mnoge stvari radite na svoj način a u mnogim situacijama način na koji pristupate ispunjavanju obaveza se može i u većoj meri razlikovati od očekivanog. Umete da budete veoma uporni u svojim nastojanjima da ostvarite velike i vredne uspehe.

VUK (Ribe) 19. februar - 20. mart

Volite da provodite vreme sa bliskim osobama ali volite i da imate dovoljno slobode i nezavisnosti.U mnogim situacijama ste jako oprezni. Vaše emocije su snažne. U ljubavi umete da budete odani.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE