Ljubavna veza i pun Mesec

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Parovi koji su započeli ljubavnu vezu (ili se prvi put sreli) za vreme punog Meseca često takvo iskustvo opisuju kao snažno a sam susret kao specijalan, neobičan ili iznenađujuć. Često se dešava da se na početku ljubavne veze dobro razumeju i bez mnogo reči.

Pun Mesec se smatra izuzetno intenzivnom fazom Meseca (više o tome možete pročitati ovde: Pun Mesec), mnoga dešavanja tada ostavljaju neuobičajeno jak utisak a naročito dešavanja na ljubavnom planu, ovakav Mesec se u velikoj meri i povezuje sa ljubavlju, romantikom, snažnim osećanjima...

Mnogi od onih koji su tada započeli vezu a koji su ostali dugo zajedno već su na početku ljubavne veze mogli imati osećaj da će ljubavna povezanost dugo opstati i trajati. To ne znači i da se takva ljubavna veza sporo razvija. Ljubavna veza započeta za vreme punog Meseca se može čak i jako brzo razvijati, energično, a osećanja mogu biti i neuobičajeno snažna i par može već ubrzo ostvariti veću bliskost na emotivnom, na duhovnom i na seksualnom nivou.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE