Venera u trećoj kući - nezasiti avanturista

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Venera u trećoj kući daje indicije o postojanju sposobnosti veštog govorništva za koje se slobodno može reći da je gotovo umetničke prirode. Svoje naglašene retoričke sposobnosti ova individua nastoji da koristi na razne svrsishodne načine kako na privatnom planu tako i na polju profesionalne karijere. Osim što je velika pričalica, ume lepo i britko da formuliše reči i pisanjem pa ovakav svoj talenat može blagorodno iskoristiti i u umetničkom izražavanju svojih osećanja, misli ili ideja.

U mnogim situacijama ume s lakoćom privlačiti pažnju drugih ljudi svojim nenadmašnim šarmom i svojim verbalnim sposobnostima. Na isti način često ume da dođe i do onoga što poželi na čemu joj mnogi mogu samo zavideti.

Naročito je naglašen i potencijal ostvarenja dobre komunikacije i dobrog slaganja sa braćom i sestrama ali na ispoljavanje ovakvog potencijala dakako može uticati i priroda samih aspekata Venere i ostalih nebeskih tela u ličnom horoskopu svake pojedinačne individue.

Može biti prisutna i velika ljubav prema putovanjima na kojima se želi zadovoljiti večita glad za novim saznanjima. Ovaj radoznao i mladalački duh konstantno će tokom svog života na putovanjima neumorno težiti ka proširivanju svojih vidika ne bi li dodatno obogatio svoje životno iskustvo i prikupio neke nove informacije.

Na polju ljubavi često je nezasiti avanturista, lepršave i vetropiraste prirode. Glavni adut kojim se obično koristi prilikom šarmiranja i osvajanja željene persone u ljubavi je naravno ubedljiva komunikacija koja može pružati superiornu moć i samim tim doprinositi i lakšem ostvarenju mnogih ljubavnih želja.

Ovo veselo i razigrano biće i na sam život često gleda kao na čarobnu avanturu u kojoj treba što više uživati i iskoristiti ono najbolje iz nje. Zato je vrlo živahne prirode, stalno je u pokretu, ne drži ga mesto i u večitoj je potrazi za novim životnim uzbuđenjima.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE