Tranziti Venere (2. deo)

Ovde možete pročitati o tranzitima Venere i Jupitera, Venere i Saturna, Venere i Urana, Venere i Neptuna, Venere i Plutona.

VENERA I NATALNI JUPITER

Venera konjunkcija Jupiter - tokom trajanja ovog tranzita mogli biste u znatno većoj meri privlačiti sreću u ljubavi. Ovaj period nagoveštava mogućnosti za veći priliv novca i za ostvarenje bolje satisfakcije na poslovnom/finansijskom planu.

Venera sekstil Jupiter - ovo može biti vrlo plodan period na finansijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže lakše ostvarenje planova za poboljšanje finansijske situacije i može doprineti dodatnom uvećanju bogatstva.

Venera kvadrat Jupiter - ovo može biti jako turbulentan i nestabilan period na finansijskom i ljubavnom planu kada bi mnoge Vaše želje i mnoga Vaša očekivanja na ovim životnim poljima mogla biti teže ostvariva.

Venera trigon Jupiter - ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i finansijskom planu kao i na polju obrazovanja. U ovom periodu Vaša kreativnost bi takođe, mogla doći do znatno boljeg izražaja a neretko biste mogli osećati i da ste bogatiji duhom.

Venera opozicija Jupiter - za vreme trajanja ovog tranzita mogli biste osećati snažniju potrebu za ostvarenjem veće nezavisnosti tako da bi Vaše ponašanje na polju ljubavi lako moglo biti pogrešno protumačeno i u tom smislu bi moglo izgledati da je u Vama nastala želja za ljubavnim/seksualnim avanturama.

VENERA I NATALNI SATURN

Venera konjunkcija Saturn - uticaj ovog tranzita može u Vama evocirati neke vrlo prijatne i drage uspomene na neku osobu iz prošlosti prema kojoj ste gajili jake ljubavne emocije. Tokom trajanja ovog tranzita u Vama se može roditi snažnija želja za oživljavanjem tih emocija kao i za obnavljanjem neke stare ljubavi iz prošlosti.

Venera sekstil Saturn - ovaj tranzit potpomaže lakše ostvarenje Vaših intimnih želja i zamisli na polju ljubavi tako da može u većoj meri doprineti postizanju željene harmonije na ljubavnom planu. Ovaj period neretko nagoveštava mogućnosti da se Vaša situacija u ljubavi najzad iskristališe tj. da stvari u ljubavi postanu kristalno jasno definisane.

Venera kvadrat Saturn - trajanje ovog tranzita neretko donosi izraženiju opasnost od ponovnog pravljenja nekih starih grešaka iz prošlosti na ljubavnom polju. U ovom periodu moguća je i veća zatvorenost u komunikaciji kao i otežano ispoljavanje ljubavnih emocija. Takođe, mogli biste imati i snažniji utisak da su stvari u ljubavi i prekomplikovane za Vas kao i da se neke stvari iz prošlosti jednostavno ne mogu lako ispraviti niti se mogu lako dovesti u red. Neretko se dešava i prekid slabijih i nesigurnijih ljubavnih veza ili pokretanje razvoda brakova koji su pre toga već duže bili u krizi tako da je potreban dodatan oprez u ovom periodu.

Venera trigon Saturn - ovaj tranzit nagoveštava sjajne mogućnosti za lakše dostizanje sreće i uspeha na ljubavnom planu. Trajanje ovog tranzita neretko obeležava postojanje snažnih indicija za ozvaničenje ljubavnog odnosa kao i za ozbiljno planiranje ulaska u brak.

Venera opozicija Saturn - tokom trajanja ovog tranzita postoji izrazita opasnost od lakšeg javljanja većih neslaganja u ljubavi i od ozbiljnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. U ovom periodu možete češće osećati da Vas nešto koči, sputava i ograničava u ostvarenju Vaših želja i planova na polju ljubavi.

VENERA I NATALNI URAN

Venera konjunkcija Uran - tokom trajanja ovog tranzita Vaša individualnost, šarmantnost i harizmatičnost bi mogli doći do posebnog izražaja tako da biste u ovom periodu svojim ponašanjem mogli privući veću pažnju na polju ljubavi.

Venera sekstil Uran - ovaj tranzit može olakšati i potpomoći Vaša nastojanja za slobodnim, kreativnim i originalnim ispoljavanjem Vaših osećanja, težnji i planova na ljubavnom planu tako da ovaj period neretko obećava lakše ostvarenje zadovoljstva ljubavnom situacijom.

Venera kvadrat Uran - za vreme trajanja ovog tranzita bi Vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmerenim izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svetlu naročito kada je ljubavni život u pitanju. Ovaj period neretko obeležava postojanje veće opasnosti od ostavljanja pogrešnog/lošeg utiska na ljubavnom planu tako da je poželjan dodatan oprez.

Venera trigon Uran - ovaj period Vam može pružiti izvanrednu priliku da zablistate u punom sjaju na polju ljubavi jer ovaj tranzit podržava težnje za predstavljanjem osobe u pravom svetlu prilikom komunikacije u ljubavi kao i prilikom ispoljavanja nežnosti i pozitivnih emocija u ljubavi.

Venera opozicija Uran - za vreme trajanja ovog tranzita postoji opasnost od ostavljanja utiska nezainteresovanosti i indeferentnosti za razmenu nežnosti i ljubavne strasti u ljubavnom odnosu usled čega je oslakšano i javljanje snažnije disharmonije na polju ljubavi.

VENERA I NATALNI NEPTUN

Venera konjunkcija Neptun - za vreme trajanja ovog tranzita mogli biste češće osećati snažniju potrebu za iskrenošću, toplinom, nežnošću i romantikom u ljubavi. Ovaj period neretko obećava prijatne trenutke u ljubavi i pruža mogućnosti za ostvarenje većeg zadovljstva na ovom životnom polju.

Venera sekstil Neptun - ovaj tranzit potpomaže lakše ostvarenje harmonije na polju ljubavi. U ovom periodu mogli biste očekivati češće uzbudljive trenutke razmene nežnosti i ljubavne strasti u ljubavnoj vezi ili u braku. Ukoliko ste, pak, usamljeni ovaj tranzit daje indicije za ostvarenje ljubavne veze upravo sa osobom o kojoj često maštate u ovom periodu.

Venera kvadrat Neptun - tokom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja usled nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera trigon Neptun - ovaj tranzit neretko nagoveštava idealnu priliku za ispunjenje brojnih Vaših želja i fantazija na ljubavnom planu. Uverićete se da u ovom periodu mnogi Vaši snovi mogu postati realnost.

Venera opozicija Neptun - tokom trajanja ovog tranzita postoji veća opasnost od suočavanja sa nekim iluzijama, obmanama i neistinama na polju ljubavi tako da je poželjno biti na dodatnom oprezu u ovom periodu.

VENERA I NATALNI PLUTON

Venera konjunkcija Pluton - ovaj period neretko karakretiše nagli porast želje za pozitivnom transformacijom situacije na polju ljubavi. U želji da bolje ovladate situacijom u ljubavi mogli biste osećati snažniju potrebu da učinite prvi korak i da stavite situaciju pod svoju kontrolu.

Venera sekstil Pluton - ovaj tranzit nagoveštava mogućosti za neke korenite pozitivne promene u Vašem ljubavnom životu tako da bi trebalo da iskoristite ovaj period na najbolji način.

Venera kvadrat Pluton - ovaj tranzit neretko nagoveštava vrlo težak period pun turbulentnih dešavanja na polju ljubavi. Posebno je naglašena opasnost od prekida/raskida nesigurnih i slabih ljubavnih veza kao i od pokretanja procesa razvoda braka kod nestabilnih brakova.

Venera trigon Pluton - ovaj tranzit nagoveštava naglašene mogućnosti za ostvarenje čvršće emotivne povezanosti u ljubavnom odnosu i za ostvarenje bolje stabilnosti situacije u Vašem ljubavnom životu.

Venera opozicija Pluton - ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od javljanja snažnije disharmonije u ljubavi usled ljubomore. Takođe, u ovom periodu biste mogli imati i snažniji utisak da se ljubavna situacija jako sporo menja na bolje.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE