Bik i Lav (Lav i Bik) - Slaganje horoskopskih znakova

Bik i Lav

Astro kombinacija Bik - Lav neretko ukazuje na postojanje dobre kompatibilnosti u ljubavi pošto može biti naglašena želja za ostvarenjem sigurnosti u ljubavnoj vezi i kod jednog i kod drugog horoskopskog znaka i ta zajednička želja može predstavljati jednu od ključnih stvari za prevazilaženje problema u ljubavnoj vezi i za održanje stabilnosti ljubavnog odnosa.

Kod ovog ljubavnog para, međutim, može biti izraženije tvrdoglavo ponašanje tako da usled eventualne manje spremnosti na razumne kompromise češće može dolaziti do javljanja neslaganja čak i oko raznih sitnica a posebno oko važnijih stvari. Osim toga, kod kombinacije Bik i Lav u ljubavi može češće dolaziti do razmirica i svađa i usled povremene nedovoljne usklađenosti stavova kada su u pitanju finansije jer Bik želi ostvarenje čvršće finansijske sigurnosti i može biti previše štedljiv za Lavov ukus koji nasuprot tome često voli da uživa u trošenju novca a ponekad čak i prekomerno. Kod ovakvog ljubavnog para do javljanja češćih neslaganja može dolaziti dok se ne dođe do određene granice tj dok ljubavni par ne nauči kako da jasnije usaglasi sve svoje želje i potrebe jer kada jednom nauče kako da se uspešno prilagode jedno drugome tada retko kada dolazi do javljanja neslaganja i do problema u njihovoj ljubavnoj vezi.

Za ovaj ljubavni par može biti karakteristično i da mogu pridavati veću važnost međusobnom fizičkom kontaktu tako da na njihovo celokupno slaganje u značajnijoj meri može uticati i njihovo slaganje na čulnom tj telesnom nivou.

Autor: Olivera PetkovićPročitajte: Slaganje horoskopskih znakova u ljubavi

IZRADA I TUMAČENJE NATALNOG HOROSKOPA

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.