Bik i Lav (Lav i Bik) - Slaganje horoskopskih znakova

Bik i Lav

Astro kombinacija Bik - Lav neretko ukazuje na postojanje dobre kompatibilnosti u ljubavi pošto može biti naglašena želja za ostvarenjem sigurnosti u ljubavnoj vezi i kod jednog i kod drugog horoskopskog znaka i ta zajednička želja može predstavljati jednu od ključnih stvari za prevazilaženje problema u ljubavnoj vezi i za održanje stabilnosti ljubavnog odnosa.

Kod ovog ljubavnog para, međutim, može biti izraženije tvrdoglavo ponašanje tako da usled eventualne manje spremnosti na razumne kompromise češće može dolaziti do javljanja neslaganja čak i oko raznih sitnica a posebno oko važnijih stvari. Osim toga, kod kombinacije Bik i Lav u ljubavi može češće dolaziti do razmirica i svađa i usled povremene nedovoljne usklađenosti stavova kada su u pitanju finansije jer Bik želi ostvarenje čvršće finansijske sigurnosti i može biti previše štedljiv za Lavov ukus koji nasuprot tome često voli da uživa u trošenju novca a ponekad čak i prekomerno. Kod ovakvog ljubavnog para do javljanja češćih neslaganja može dolaziti dok se ne dođe do određene granice tj dok ljubavni par ne nauči kako da jasnije usaglasi sve svoje želje i potrebe jer kada jednom nauče kako da se uspešno prilagode jedno drugome tada retko kada dolazi do javljanja neslaganja i do problema u njihovoj ljubavnoj vezi.

Za ovaj ljubavni par može biti karakteristično i da mogu pridavati veću važnost međusobnom fizičkom kontaktu tako da na njihovo celokupno slaganje u značajnijoj meri može uticati i njihovo slaganje na čulnom tj telesnom nivou.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima