Lav i Vaga (Vaga i Lav) - Slaganje horoskopskih znakova

Lav i Vaga

Ova dva bića u ljubavi mogu ostvariti čvrstu emotivnu povezanost jer u osnovi između horoskopskih znakova Lav i Vaga postoji naglašeno dobra ljubavna kompatibilnost. Još pri samom upoznavanju među njima se može roditi velika obostrana simpatija i snažnija ljubavno/seksualna privlačnost jer Lav je naviknut na komplimente, pažnju i na ljubaznost dok Vaga po ljubaznosti, u odnosu na druge horoskopske znake zauzima prvo mesto.

Vaga svojom prefinjenošću, ljubaznošću i svojom spremnošću na iskreno posvećivanje u ljubavi može za vrlo kratko vreme učiniti da se Lav oseća kraljevski moćno u njenom duštvu. S druge strane, Lavova naglašena harizma, optimizam kojim zrači kao i njegova vesela pojava i toplina koju unosi u ljubavnu vezu mogu jako imponovati Vagi.

Za dobru osnovu slaganja horoskopskih znakova Lav i Vaga zadužene su i planete vladari ovih znakova, pa tako Sunce koje je vladar znaka Lava unosi toplinu i daje snagu ovom ljubavnom paru sarađujući sa Venerom koja je vladar znaka Vage i koja među njima intenzivira strastvenost i uživanje u čulnim zadovoljstvima u ljubavi tako da energija ovih dvaju planeta vladara horoskopskih znakova Lav i Vaga pospešuje rast i širenje njihove ljubavi i doprinosi da ova ljubavna veza bude dobro izbalansirana.

Lavu element vatra dodeljuje vitalnost, dinamičnost i strastvenost dok Vagi element vazduh dodeljuje razvijene intelektualne sposobnosti, druželjubivost i diplomatiju tako da zajedno čine dobar balans i njihove želje, potrebe i životni planovi mogu biti dobro usklađeni što doprinosi uspesima i na drugim životnim poljima.

Vaga kao kardinalni znak u ovoj ljubavnoj vezi ističe svoj preduzimački i pragmatični duh i time preuzima ulogu inicijatora kada je u pitanju organizovanje raznih zajedničkih aktivnosti kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Lav kao fiksni znak nastoji da konsoliduje i da učvršćuje ideje koje Vaga prezentuje tako da u mnogim životnim situacijama deluju vrlo skladno i uravnoteženo. Povremeno je moguća nešto izraženija opasnost od javljanja neslaganja u njihovoj ljubavnoj vezi iz razloga što Lav može ispoljavati sklonost ka manipulisanju kao i svoju potrebu za preuzimanjem potpune kontrole nad situacijom što je nedopustivo ponašanje iz ugla Vage. Takođe, Lav u mnogim situacijama može ispoljavati i svoju sklonost ka preteranom dramatizovanju situacije i to naročito onda kada smatra da njegovi zahtevi nisu ispunjeni na željeni i očekivani način dok Vaga najčešće neće biti ni najmanje oduševljena razmaženim ponašanjem i prihvatiće Lavove zahteve samo ukoliko su dovoljno racionalni i umereni.

Ljubavni par Vaga i Lav mogu delovati i vrlo podsticajno jedno na drugo jer mogu vrlo uspešno nadoknađivati ono što im eventualno nedostaje u njihovoj ljubavnoj vezi. U tom pogledu ovaj ljubavni par se pokazuje vrlo komplementarnim što može doprineti dodatnom učvršćenju njihove ljubavne povezanosti i održanju balansa u ljubavnoj vezi tako da to čini ovaj ljubavni par vrlo kompatibilnim kada je u pitanju njihovo celokupno slaganje u ljubavi.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima