Lav i Vodolija (Vodolija i Lav) - Slaganje horoskopskih znakova

Lav i Vodolija

Lav i Vodolija je ljubavna kombinacija kojoj za ostvarenje uspešne i srećne ljubavne veze može biti potrebno više ulaganja, truda i usklađivanja međusobnih razlika. Melodramatični Lav je naviknut na pažnju, komplimente i na ljubaznost dok Vodolija može često biti hladna, povučena pa i neljubazna u nekim situacijama što može dovesti do ranjavanja Lavovih osećanja. Slobodoljubiva i neukrotiva Vodolija ne dozvoljava nikome da uspostavlja kontrolu nad njenim životom dok Lav često može pokazivati želju i sklonost ka ostvarenju dominantnijeg i superiornijeg položaja u ljubavnoj vezi što može doprinositi javljanju snažnije disharmonije u ljubavnom odnosu.

Kada je Lav zaljubljen on je vrlo romantičan, nesputano seksualan i lojalan želeći opsesivno i očajnički svoju voljenu osobu za čitav život kraj sebe. Nesputana Vodolija u ljubavi može da bude prilično uzdržana želeći da očuva svoju nezavisnost i svoju slobodu i često može imati utisak kako je ljubav sa Lavom previše "guši". Takođe, Vodolija uglavnom neće biti previše fascinirana Lavovim romantičnim izlivima ljubavi jer Vodolija više voli da uživa u nekim nekonvencionalnijim i otkačenijim stvarima. Vodoliji dakle, ponekad može biti dosadno u društvu Lava. Lav može biti i suviše dramatičan za ukus Vodolije dok je Vodolija suviše "lepršava" i nestalna za Lavov ukus u ljubavi.

Lav bi trebalo da se više potrudi kako bi fascinirao Vodoliju i kako bi je zadržao. Trebalo bi da uvek izražava jasno i nedvosmisleno svoje mišljenje i svoje stavove i da uvek pokazuje individualnost i originalnost u svom ponašanju. Lav bi trebalo da svojim nastupom pokaže kako je jedinstven za Vodoliju kako bi Vodolija osetila da pored sebe ima nekog zaista posebnog i vrednog njene pažnje.

S druge strane, Vodolija bi trebalo da stalno obasipa pažnjom Lava i da mu ugađa i pruža mu "kraljevski tretman" kako bi potreba Lava da bude centar sveta svojoj voljenoj osobi time bila ispunjena.

Dakle, ova kombinacija predstavlja vrlo složenu i nestabilnu mešavinu i zahteva mnogo zajedničkog ulaganja u ovu ljubav kao i veću spremnost na prilagođavanje.

Lav i Vodolija kao fiksni znaci mogu da koriste ovu svoju energiju kako bi učvrstili svoj ljubavni odnos i kako bi održali dobru stabilnost.

Sunce i Uran kao vladari Lava i Vodolije mogu doprineti pod najboljim okolnostima razvoj magnetske privlačnosti i razvoj jedinstvene ljubavne veze koja nije ni nalik na druge sa puno iznenadnih i neočekivanih epizoda povoljnih šansi za unapređenje kvaliteta ljubavnog odnosa. Pod lošim okolnostima, ovaj ljubavni par se može češće suočavati sa vrlo dramatičnim tokom događaja u budućnosti uz izraženiju opasnost od ekscentričnog i neprikladnog reagovanja, češćeg srljanja u nepredviđenom pravcu i uz impulsivno donošenje važnih odluka poteklih od srca pod uticajem jakih emocija.

TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Kontakt za saradnju s medijima