Ovan i Blizanci (Blizanci i Ovan) - Slaganje horoskopskih znakova

Ovan i Blizanci

Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi često u sebi nosi potencijal za ostvarenje veoma dinamične ljubavne veze. Može biti izraženija snažnija potreba za isticanjem individualnosti u ljubavnoj vezi tako da uz dovoljno medjusobnog razumevanja ovo može predstavljati i dodatni faktor koji bi mogao pojačati međusobnu privlačnost i neretko uticati na učvršćenje ljubavne veze. Iako individualnost u ljubavnoj vezi Ovan - Blizanci može biti snažnije ispoljavana ljubavni par sa ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova u velikom broju primera nastoji na dobroj usklađenosti i često vremenom može pronalaziti brojna nova zajednička interesovanja od kojih bi mnoga na neki način mogla i dodatno učvrstiti ljubavnu vezu. U ovakvoj astro kombinaciji znakova često je moguće postavljanje brojnih bitnih zajedničkih ciljeva a ljubavni par svojim zajedničkim zalaganjima i nastojanjima da ostvari takve životne ciljeve može i dodatno učvrstiti svoju ljubavnu vezu. Često ovakva astro kombinacija donosi ljubavnim parovima i nadahnuće za organizovaniji, posvećeniji ili uporniji pristup u ostvarenju ciljeva.

Održavanje dobre komunikacije je jako bitno u ovakvoj ljubavnoj vezi tako da ukoliko ljubavni par ipak dopusti da se češće javljaju nesporazumi u međusbnoj komunikaciji to lako može dovesti do rasplamsavanja u brojne veće nesporazume i olakšati javljanje značajnijih neslaganja i dugotrajnijih problema u ljubavi. Ova kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi donosi i nešto izraženiju opasnost od dominantnijeg ponašanja ili od ostavljanja utiska postojanja želje za preteranom dominacijom.

Autor: Olivera PetkovićPročitajte: Slaganje horoskopskih znakova u ljubavi

IZRADA I TUMAČENJE NATALNOG HOROSKOPA

Copyright ©
Astrum.co.rs - Olivera Olja Petković

Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati ili objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora jer u suprotnom svako neovlašćeno korišćenje predstavlja kršenje zakona o autorskim i srodnim pravima.