Bik i Jarac (Jarac i Bik) - Slaganje horoskopskih znakova

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Bik i Jarac

Ovo u osnovi može biti divna kombinacija u ljubavi jer ovakav ljubavni par najčešće ima sličan pogled na život, slična interesovanja kao i podudarne stavove po pitanju shvatanja ljubavi i ostalih vrednosti u životu. Kod ovog ljubavnog para su često usklađeni stavovi po pitanju nekih zajedničkih planova koji se odnose na težnju za ostvarenjem bolje finansijske sigurnosti tako da neretko mogu ostvariti i dobru poslovnu saradnju ili mogu uzajamno jedno drugome pružati dobru podršku kada je u pitanju poslovno-finansijska sfera života.

Ljubavna kombinacija Bik i Jarac ukazuje i na snažan potencijal za ostvarenje dobre kompatibilnosti i na čulnom tj seksualnom nivou jer ljubavni par često ume da dobro razume svoje međusobne želje i potrebe kada je ovo životno polje u pitanju. Kada su izraženi jaki harmonični aspekti u njihovim ličnim horoskopima to daje snažne indicije za ostvarenje vrlo skladne ljubavne veze ili braka s naglaskom na jake i postojane pozitivne emocije i na dugotrajnu privlačnost kao i na dobro međusobno razumevanje. Ovakvi harmonični aspekti doprinose konstantnom postepenom jačanju međusobnog poverenja i unapređenju kvaliteta komunikacije. Nepovoljni aspekti u ličnim horoskopima kod kombinacije Bik i Jarac neretko ukazuju na izraženiju opasnost od povremenog javljanja snažnije želje za ostvarenjem dominantnijeg položaja kod jednog od ljubavnih partnera što može doprinositi lakšem javljanju češćih nesporazuma i svađa u ljubavi. Osim toga u tom slučaju je moguće i češće javljanje i nespremnosti ili manje spremnosti na zajedničke dogovore i kompromise kod jednog od ljubavnih partnera.

Dakle, bez obzira na to što je ovo u osnovi dobra kombinacija kada je u pitanju slaganje u ljubavi, loši aspekti u ličnim horoskopima mogu povremeno predstavljati neku vrstu kočnice za ostvarenje potpunog sklada u ljubavnom odnosu i mogu u znatnoj meri otežati ostvarenje punog potencijala kod ljubavnog para Bik i Jarac.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova