Blizanci i Devica slaganje - da li su na istoj talasnoj dužini?

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Blizanci i Devica

Kombinacija Blizanci i Devica u ljubavi poseduje naglašen potencijal za ostvarenje i održanje skladnog ljubavnog odnosa koji se može čvrsto temeljiti na dobroj međusobnoj komunikaciji. Horoskopski znaci Blizanci i Devica već pri samom upoznavanju i stupanju u prvi kontakt neretko uspevaju da ostvare vrlo opuštenu i uspešnu komunikaciju jer pri upoznavanju oboje žele da mnogo toga kažu o sebi. Blizanci u ljubavi žude za nekim ko bi mogao da im ispuni očekivanja u intelektualnom pogledu i sa kim bi mogao biti na istoj talasnoj dužini tako da oštroumna i inteligentna Devica koja obožava "igru rečima" može biti savršeno podsticajna za Blizance, pa mogu ostvariti dobro razumevanje na dubljem nivou. Kada je u pitanju razmena nežnosti na čulnom tj seksualnom nivou, Devica može biti vrlo topla i nežna ali može biti i uzdržana naročito kada primeti kod voljene osobe promenljivije raspoloženje i češće ispoljavanje nekih negativinih osećanja što može biti svojstveno za Blizance tako da iz tog razloga povremeno može dolaziti i do snažnijeg emotivnog zahladjenja njihovog ljubavnog odnosa.

Do promenljivijeg i indiferentnijeg ponašanja kod Blizanaca u smislu povremenog javljanja manjeg interesovanja za razmenu nežnosti u ljubavnom odnosu, može lakše dolaziti onda kada Blizanci imaju utisak da je njihov ljubavni odnos počeo da liči na neku vrstu navike tako da se u takvim periodima mogu povlačiti u sebe ne dozvoljavajući voljenoj osobi da upućuje bilo kakve prigovore. U takvim situacijama postoji izraženija opasnost od javljanja problema u ljubavnoj vezi ili braku iz razloga što Devica može Blizancima uputiti i neke neodmerenije reči usled javljanja većeg nestrpljenja u njihovoj međusobnoj komunikaciji jer Devica nastoji da njen ljubavni odnos bude što perfektniji i jasniji i bilo kakvi problemi je mogu lako izbaciti iz ravnoteže.

Do javljanja eventualnih krupnijih neslaganja u ljubavnoj kombinaciji Devica Blizanci može dolaziti i usled češće nedovoljne usklađenosti njihovih međusobnih stavova kada su u pitanju neki zajednički planovi vezani za budućnost jer Devica voli da planira mnoge stvari unapred dok Blizanci nasuprot tome to često baš i ne vole. Devica je po prirodi analitična i ima dobru moć da opazi i prepozna kada nešto nije u redu u njenom ljubavnom odnosu, nakon čega se neumorno trudi da poboljša situaciju i da povrati harmonično stanje u ljubavi međutim, uz neadekvatan pristup može samo još više udaljiti Blizance od sebe jer uz takav neadekvatan pristup rešavanju problema, Blizanci mogu usled prevelikog vršenja pritiska steći utisak da ih takva ljubav "guši" tako da Devica na taj način može samo stvoriti kontraefekat i doprineti rasplamsavanju i dodatnom produbljivanju problema u ljubavnom odnosu tj ljubavnoj vezi.

Uz adekvatan pristup rešavanju nastalih problema u ljubavi, ljubavni par Blizanci Devica može ostvariti trajno skladan ljubavni odnos.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova