Blizanci i Škorpija (Škorpija i Blizanci) - Slaganje horoskopskih znakova

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Blizanci i Škorpija

Horoskopski znaci Blizanci i Škorpija neretko se mogu suočiti sa mnogim poteškoćama kada je reč o slaganju u ljubavi. Škorpija je u ljubavi najčešće vrlo posvećena i može biti opčinjena ljubavlju tako da od ljubavne veze može imati velika očekivanja. Nasuprot Škorpiji, za Blizance važi da se teže emotivno vezuju u ljubavi ili da im može biti potrebno više vremena za dublje emotivno vezivanje u ljubavnoj vezi tako da na samom početku ovakve ljubavne veze može češće dolaziti do raznih neslaganja i do mogućeg češćeg nerazumevanja usled nedovoljne uskladjenosti međusobnih želja, planova i potreba ovih horoskopskih znakova.

Blizanci i Škorpija u ljubavi mogu nailaziti na brojne poteškoće iz razloga što ovi horoskopski znaci mogu imati neka različita shvatanja po pitanju želja i načina na koji će provoditi zajedničke trenutke u ljubavnoj vezi kao i po pitanju spremnosti za preuzimanje odgovornosti u njihovoj ljubavnoj vezi ili braku. Takođe, kod ljubavnog para Škorpija i Blizanci postoji izraženija opasnost i od učestalijeg narušavanja kvaliteta međusobne komunikacije i od lakšeg javljanja razmirica i nesuglasica i usled moguće nedovoljne usaglašenosti medjusobnih stavova kada je u pitanju shvatanje prioriteta u ljubavnoj vezi ili braku.

Škorpija može želeti da više vremena posvećuje ljubavnom životu tj ljubavoj vezi dok Blizanci mogu povremeno osećati da im je u takvoj ljubavnoj vezi sloboda na neki način uskraćena što može dovoditi do javljanja brojnih svađa i neslaganja u njihovoj ljubavnoj vezi kao i do mogućeg rasplamsavanja nesuglasica u veća neslaganja što može doprinositi lakšem produbljivanju ovakvih neslaganja u krupnije probleme. Takođe, za Škorpiju važi i da je u ljubavi romantična, dok za Blizance važi da ne vole preteranu romantiku tako da ovaj ljubavni par neretko može imati poteškoća i oko načina ispoljavanja svojih emocija u ljubavi. Naime, Škorpija može češće želeti da romantičnim ispoljavanjem svoje nežnosti i najtananijih pozitivnih osećanja u ljubavi pokazuje svoju naklonost i posvećenost voljenoj osobi dok nasuprot tome Blizanci češće radije žele da rečima iskažu svoju ljubav, tako da iz tog razloga može lakše dolaziti do javljanja nerazumevanja ili do nedovoljnog razumevanja, jer njihova međusobna očekivanja i želje, kada je u pitanju ispoljavanje osećanja u ljubavi, ne mogu uvek uvek biti ispunjena na očekivani način. Osim toga, u ljubavnoj kombinaciji Škorpija i Blizanci može lakše dolaziti do narušavanja sklada i zbog toga što za Škorpiju važi da u ljubavi može biti vrlo ljubomorna tako da je može jako povređivati izražena sklonost Blizanaca ka flertu.

Bez obzira na ovakvu početnu osnovu slaganja horoskopskih znakova Blizanci i Škorpija, uz postojanje jakog planetarnog spoja između Venere i Marsa u natalnim horoskopima ovih osoba, ovaj ljubavni par može imati šanse za opstanak.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova