Blizanci i Strelac slaganje - čarobno lepa ljubavna vasiona

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Blizanci i Strelac

Blizanci i Strelac neretko važi za zadivljujuć i šarmantan ljubavni spoj čija ljubav se može opisati kao čarobno lepa ljubavna vasiona. Kada je u pitanju slaganje u ljubavi, ova razigrana i lepršava ljubavna kombinacija će biti nalik na egzotičan i opsežan ljubavni roman u kome se stalno nešto dešava, koji je, dakle, vrlo sadržajan, pun dinamičnih zbivanja i prepun uzbudljivih događanja, pozitivne energije i strastvenih avantura, koje će zajedno organizovati kako bi što više vremena provodili u zajedničkim aktivnostima, tako da im gotovo nikada neće biti dosadno u ljubavnoj vezi a ni kasnije u braku. Težiće ka tome da žive avanturističkim stilom života (i u smislu mladalačkog stila života u mnogim situacijama) održavanjem visokog nivoa energičnosti prilikom mnogih zajedničkih aktivnosti.

Čarobno lepa ljubavna vasiona koju Strelac i Blizanac mogu izgraditi biće satkana na osnovama velike, kosmičke ljubavi koja prevashodno uključuje tzv. astronomsku količinu ljubavnih strasti, egzotično ljubavno iskustvo sa puno izazova ali i sa puno međusobnog razumevanja. Kod velikog broja ovih parova akcenat će biti i na istovetnom, ili gotovo podudarnom, sistemu vrednosti jer se za mnoge od njih može reći da su u tom pogledu na istoj talasnoj dužini, pri čemu će oni posebno insistirati na isticanju kategorije slobode u svojoj ljubavnoj vezi/braku, nastojeći da jedno drugom omogućavaju dovoljno "vazduha" i prostora za samostalno i nezavisno razvijanje i napredovanje individualnosti svoga duha, želeći da praktikuju tolerantan pristup stvarima u vezi. Ključ uspeha za tako dobru ljubavnu konekciju će se nalaziti i u fenomenalno dobroj komunikaciji baziranoj na sadržajnim razgovorima, na iskazivanju poštovanja i na blagovremenom razjašnjenju eventualnih nesporazuma prilikom uzajamnih nastojanja na praktivanju otvorene međusobne komunikacije.

Livada i vasiona
Image by Pixabay

Ova lepršava, vazdušno-vatrena kombinacija ukazuje na energično-strastven, ekstrovertan, veseo, bezbrižan i poletan ljubavni spoj koji neretko obećava pozitivne vibracije u vezi, dinamična dešavanja uz lagodnu i prirodnu (neusiljenu) atmosferu sačinjenu od zanimljivih, neopterećujućih i duhovitih razgovora, nezaboravne provode, brojne opuštene, bezbrižne i radosne trenutke i češća zajednička putovanja puna nesputanih, divljih strasti i uzbuđenja.

U ljubavnoj vezi/braku će takođe, želeti da posebno vode računa o tome da većinu vremena provedenog zajedno budu zaista srećni tj. u brojnim prilikama će se truditi da jedno drugo učine što srećnijim, pa će u skladu sa tim težiti ka održavanju visokog nivoa dobrog raspoloženja u vezi i pozitivne atmosfere koja bi bila puna smeha, vedrine, uživanja i opuštenosti.

Iako se dešava da ljubavna veza među ovim znacima neretko započinje i kao avantura, to ne znači nužno i da će biti prolaznog karaktera jer ipak poseduje snažan potencijal za opstanak i na duže staze, a interesantno je spomenuti da će mnogi ljubavni parovi sa ovom kombinacijom znakova u ljubavi težiti ka tome da svoju ljubav održavaju svežom, strastvenom i uzbudljivom dugo vremena, između ostalog i tako što će jedno s drugim često flertovati, gotovo na svakodnevnom nivou, i na početku zabavljanja u ljubavi a kod mnogih od ovih parova biće itekako prisutno njihovo međusobno flertovanje i kada su već u dužoj ljubavnoj vezi (a praktikovaće češće uzajamno flertovanje čak i onda kada su u braku).

U njihovoj komunikaciji su sticanje znanja i informisanost pogotovo jako zanimljive teme razgovora pa bi se, kada su u pitanju odluke koje se odnose na kupovinu poklona, lako moglo dešavati da jedno drugom kupuju i brojne zanimljive knjige pa nije iznenađujuće kada se pogotovo kod nekih od ovih parova koji su duže u vezi ili u braku u njihovom domu nalaze police sa velikim brojem raznovrsnih knjiga.

Ljubavni par Blizanci i Strelac poseduje snažan potencijal za ostvarenje veoma ispunjene ljubavi koja može delovati vrlo podsticajno na ove osobe u smislu da njihova osećanja u ljubavi mogu biti toliko snažna da mogu da im prošire vidike i da ovom ljubavnom paru predstavljaju pravu pokretačku snagu i na ostalim životnim poljima. Ovo je neretko kompatibilan ljubavni par koji može imati slična očekivanja od ljubavne veze, njihovi stavovi o ljubavi i životu mogu biti u velikoj meri podudarni a interesovanja vrlo slična. Ovde je, dakle, reč o jednom vrlo prirodnom ljubavnom spoju koji obećava ali da bi se složile baš sve kockice potrebno je da su relevantni aspekti u ličnim horoskopima ovih osoba povoljni.

Blizanci i Strelac u ljubavi vole podjednako da očuvaju svoju slobodu tako da ovom ljubavnom paru može biti lakše da ostvari dobro razumevanje u tom pogledu. Ovaj ljubavni par je i veoma otvoren u komunikaciji što može uticati povoljno pri samom upoznavanju jer ovim osobama najčešće ne predstavlja problem da se otvorenom komunikacijom na dovoljno jasan način predstave u pravom svetlu što je bitno prilikom ostvarenja prvog kontakta jer ne postoji tolika opasnost od neprijatne tišine prilikom samog upoznavanja. Strelac i Blizanci su u ljubavi najčešće vedri, komunikativni, dobro raspoloženi, spontani, nonšalantni, vickasti i obožavaju da se opuštaju i da uživaju u zajedničkim trenucima. Jako vole da iznenađuju jedno drugo na prijatan način i oboje se trude da njihov ljubavni odnos uvek bude dovoljno zabavan.

Ovaj ljubavni par takođe voli i da putuje jer za Blizance i Strelca važi da su uvek željni avantura i spremni za upoznavanje sa novim stvarima jer na taj način šire svoje vidike i obogaćuju svoj intelekt i svoje životno iskustvo. Za ovu ljubavnu kombinaciju važi i da može ostvariti veoma dobru međusobnu kompatibilnost i na čulnom tj. seksualnom nivou. Ovo je, dakle, ljubav koja je puna strasti i uzbuđenja i koja može delovati vrlo inspirativno na obe osobe u ljubavnoj vezi. Blizanci i Strelac svoju ljubavnu vezu mogu doživljavati i kao izazov koji ih uzbuđuje što može dodatno uticati na povećanje uzajamne privlačnosti.

Do javljanja eventualnih problema u slaganju može dolaziti usled moguće pojave zasićenja kod ovih osoba što može doprinositi lakšem javljanju snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. Osim toga do neslaganja u ljubavi može dolaziti i zbog obostranog povremenog nedostatka vremena za ljubav zbog samoinicijativnog preuzimanja brojnih dodatnih obaveza na poslovnom planu što može dovesti do obostranog zapostavljanja međusobnih potreba i želja jer težnja za izgradnjom poslovne karijere može u određenom životnom poglavlju nadjačati želju za posvećivanjem ljubavnoj strani života. Međutim, ukoliko u ličnim (natalnim) horoskopima dominiraju povoljni aspekti koji se odnose na ljubav i brak onda u tom slučaju ove osobe imaju mogućnost da ostvare trajnu ljubavnu povezanost kroz život.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova