Blizanci i Vodolija (Vodolija i Blizanci) - Slaganje horoskopskih znakova

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolija imaju mogućnosti da razviju vrlo perspektivnu ljubavnu vezu jer oba horoskopska znaka pripadaju elementu Vazduha koji doprinosi intenziviranju njihovog druženja i njihove međusobne privrženosti. Ovaj ljubavni par može prevashodno razviti ljubavni odnos koji se bazira na čvrstim temeljima prijateljstva što može uticati vrlo pozitivno na održanje dobrog sklada i na kvalitet ljubavne veze.

Vodolija i Blizanci u ljubavi često imaju puno zajedničkih interesovanja i zajedničkih tema za razgovor tako da dobra komunikacija u njihovoj ljubavnoj vezi može predstavljati jednu od ključnih stvari za ostvarenje razumevanja i na dubljem nivou. Dobro slaganje horoskopskih znakova Vodolija i Blizanci u ljubavi se često može temeljiti i na spremnosti ovih osoba na uzajamno priređivanje nekih prijatnih iznenađenja koja potpomažu osvežavanje ljubavnog odnosa u onim periodima kada postoji opasnost da se ljubavni odnos pretvori u neku vrstu navike. Međutim, ono što ponekad ovom ljubavnom paru može nedostajati je strast u ljubavnom odnosu usled čega ove osobe mogu imati određenih problema kada je u pitanju slaganje na čulnom tj seksualnom nivou.

Za Vodoliju i Blizance važi da su u ljubavi tolerantni i da ne vole da ograničavaju slobodu svojoj voljenoj osobi kao što isto tako umeju jako da cene i kada njihova voljena osoba ne pokušava da ograniči njihovu slobodu čime je pojava ljubomore kod ovog ljubavnog para uglavnom svedena na vrlo malu dozu tzv. "normalne" ljubomore koja ne ugrožava njihov ljubavni odnos tj ljubavnu vezu. Međutim, za Blizance i Vodoliju važi i da nisu preterano sentimentalni u ljubavi tako da kod ovog ljubavnog para može biti naglašena opasnost od učestalijeg javljanja indiferentnijeg ponašanja kada je u pitanju razmena nežnosti i kada je u pitanju ispoljavanje pozitivnih osećanja u ljubavnoj vezi.

Ovaj ljubavni par, dakle, može nakon određenog vremena provedenog zajedno dospeti do tačke kada će tražiti razlog za ostanak u takvoj ljubavnoj vezi jer i Blizanci i Vodolija sami po sebi nisu skloni olakom dubljem vezivanju u ljubavi. Naročito je potrebno Vodoliji da oseti kako je Blizanac nešto posebno za nju kako bi svoje misli usmerila u pravcu pravljenja daljih planova za ostvarenje trajnije ljubavne veze i na duže staze.

Za ostvarenje dugotrajnije ljubavne veze od ogromnog značaja su pozicije i aspekti planeta koji su "odgovorni" za ljubav u ličnim horoskopima ovih osoba jer je osim tumačenja slaganja Sunčevih znakova (Sunce je samo deo slagalice) potrebno uzeti u obzir i kako su postavljeni Mesec, Venera, Merkur i Uran u uporednim aspektima kod ovog ljubavnog para kako bi se dobio adekvatan uvid u sve mogućnosti koje postoje kada je u pitanju slaganje ljubavnog para Blizanci i Vodolija.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova